Cele mai citite despre evitarea retrogradarii

Cum sa cureti fierul de calcat

Fierul tau de calcat lasa urme pe haine? Functia de degajare a aburilor nu mai functioneaza atat de eficient? Curatarea regulata a fierului de calcat este esentiala pentru a obtine cele mai bune rezultate la calcarea hainelor. Afla in continuare care sunt cele mai simple moduri de curatare a fieru

Candidoza vaginala, o boala frecventa la femei

Dureri in timpul contactului sexual, arsuri la urinat, scurgeri vaginale consistente cu miros intepator, mancarimi in zona genitala, sindrom premenstrual agravat, daca aveti aceste simptome este posibil sa suferiti de candidoza vaginala.

Cele mai noi despre evitarea retrogradarii

Ziua Mondiala a Inimii. Dr. Corina Zugravu, sfaturi pentru prevenirea bolilor cadiovasculare

Ziua Mondiala a Inimii, marcata in fiecare an, in data de 29 septembrie este inca un prilej de a adopta un stil de viata sanatos pentru a preveni bolile cardiovasculare. Conf. Univ. Dr. Corina Zugravu, medic primar in igiena alimentatiei si nutritie, membru in Comitetul Consultativ in Nutritie Herbalife considera ca sunt doi pasi de urmat pentru a avea o inima sanatoasa: sa fim atenti ce si cat punem in farfurie si sa ne rezervam zilnic un interval de timp in care sa fim fizic activi.

Cum te poti vindeca de depresie

Cu totii ne simtim abatuti si secati de energie din cand in cand, dar depresia nu trebuie tratata ca fiind doar atat. Depresia este o stare cronica de tristete, insotita de senzatia de a fi gol pe dinauntru si de a nu te putea bucura de nimic.

Validarea, boala tacuta a egoului nostru. Ce spun psihologii

Deformarea comportamentelor noastre a inceput cand, multi fiind, era greu sa mai vedem exemple de integritate si virtute in jur. A devenit greu sa-i gasim pe acestia, iar prin nelocalizarea lor am dedus sa preluam din cei mai apropiati noua care, si ei la randul lor, au imitat atitudini din cei apropiati lor, crede psihologul Alexandru Plesea, cunoscut opiniei publice drept Antrenorul Mintii.