Activitati pentru copii

#vacanta alaturi de copil #zazu #calatorii #copii #vacante

Zazu, fetita in varsta de trei ani care a vizitat 9 tari in 10 luni! Afla-i secretul

Fa cunostinta cu Lajka si Wadyn si fiica lor Zazu in varsta de trei ani. Cei trei au reusit sa calatoreasca impreuna in 9 tari de pe trei continente diferite. Au vizitat aproap 39 de locuri si totul in 10 luni. In plus, ambii parinti lucreaza full-time intr-o corporatie.

 

Pare imposibil? Ei bine, pentru ei nu este, deoarece au intotdeauna un plan! Cel putin asa sustine Lajka, care spune ca acesta este secretul unei vieti pline de aventura.

Lajka si Wadyn sunt amandoi pasionati de calatorii. Pentru a-si indeplini visul fara a renunta la locurile de munca cei doi au fiecare clipa din viata bine planificate. Stiu intitdeauna ce au de facut in urmatoarea ora, zi, saptamana si luna. Ba chiar au planuri si pentru sase luni. In acest fel, cei doi, insotiti intotdeuna de fiica lor, reusesc sa calatoreasca mai mult decat iti poti imagina.

Cand se intampla sa gaseasca o oferta de vacanta de nerefuzat, au la dispozitie doar cateva ore pentru a pregati totul. Si reusesc, deoarece stiu dinainte de au de facut.

Asa au reusit cei doi ca in 10 luni sa viziteze peste 39 de locuri din 9 tari aflate pe trei continente diferite. Nici nu-i de mirare ca micuta Zazu a zburat pana la varsta de trei ani cu avionul de mai multe ori decat oricare dintre noi, sau ca animalele ei preferate sunt girafele, hipopotamii, crocodilii si liliecii!

Iata imagini inedite din calatoriile celor trei in jurul lumii!

Surse foto: facebook.com/owadybezo

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau