Activitati pentru copii

# cadouri perfecte copii #cadouri copii #cadouri

Top 3 cadouri perfecte pentru un copil dornic de cunoastere

Atunci cand facem un cadou, ne dorim sa gasim exact ceea ce isi doreste cel care il va primi. Insa atunci cand este vorba despre un copil, misiunea este mai grea. Vrem un cadou de care cel mic sa se bucure, dar care sa il si ajute in dezvoltarea sa armonioasa.

 

Finalul anului este perioada in care cumparam cele mai multe cadouri. Pentru colegi, pentru prieteni sau pentru familie, fie pentru ziua de nastere, de nume sau pentru vreo sarbatoare, ultimele luni ale anului ne pun la grea incercare inspiratia. Stabilirea bugetului pentru cumpararea unui cadou este primul pas si apoi incepe preocuparea.

Cu totii ne dorim sa aducem bucurie pe chipurile celor carora le oferim cadouri si, desi optiunile de pe piata sunt acum nenumarate, ne gasim deseori in incurcatura. Fie avem prea multe variante si nu ne putem decide, fie nu suntem siguri ca va fi pe placul celui care il va primi, fie gasim ceva ce nu se incadreaza in bugetul nostru. Pe scurt, atunci cand alegem un cadou, ne dorim ca acesta sa fie perfect, indiferent cui ii este destinat.

Iata cateva idei de cadouri perfecte pentru copii:

1. O tabla

O tabla magnetica sau una clasica va fi un cadou iubit de orice copil, indiferent de varsta. Este un obiect pe care cel mic il va asocia cu joaca, insa are si un rol educativ. O tabla este perfecta pentru stimularea creativitatii, aici putand exersa talentul la desen, fie apeland la imaginatia sa, fie copiind personajele preferate din desene animate si filme.

Copiii cu talent la desen vor fi incantati si de un sevalet pentru pictura. In fata panzelor albe postate pe sevalet, cei mici se vor simti ca niste adevarati pictori. Unii parinti merg mai departe de atat si le creeaza in camera un atelier de desen, folosind pe o bucata de perete o vopsea cu efect de tabla. Astfel, copiii vor putea desena si sterge pe perete, fara a mai fi certati.

2. O harta interactiva sau un glob pamantesc

Hartile interactive au castigat rapid simpatia copiilor si a parintilor. Este un mod interesant prin care ei pot sa descopere si sa invete geografie, astfel incat sa nu resimta aceasta activitate drept una cu scop educativ. Aceste harti sunt ideale pentru o invatare progresiva, in care detaliile pot fi retinute cu usurinta datorita formelor, a culorilor si a faptelor.

Copiii mai mari vor fi fascinati de globurile pamantesti magnetice, care leviteaza. Aceasta jucarie hi-tech functioneaza pe baza unei tehnologii avansate de levitatie magnetica, ce ii permite globului sa stea suspendat fara niciun ajutor direct si sa se roteasca singur.

3. Un joc

Intr-o lume in care majoritatea copiilor sunt greu de desprins de tableta sau de telefonul mobil, un joc interactiv este ocazia ideala pentru a-i capta interesul.

Desi pare un cadou simplu, putin entuziasm din partea adultilor le va starni interesul copiilor. Faptul ca vor trebui sa invete si sa-si insuseasca regulile jocului, ca vor invata sa aiba rabdare pana le vine randul si ca trebuie sa fie atenti si la adversari, nu doar la miscarile lor, reprezinta un exercitiu perfect pentru dezvoltarea celor mici.

Cadourile pentru copii sunt printre cele mai frumoase cumparaturi pe care le putem face. Bucuria de pe chipul celor mici este, pentru cei care ofera, cea mai mare recompensa. Din fericire, un copil poate fi destul de usor de multumit, deoarece acesta isi doreste, mai presus de toate, atentie. Astfel, oricare ar fi cadoul ales, important pentru ei este ca adultii sa le aloce putin timp lor si jucariilor lor preferate.

Sursa foto: Shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului