Activitati pentru copii

# indrumare copii # targ educational #educatie copii #copii #parinti

Targ Educational: Invatare cu extra indrumare! Parintii si copiii sunt asteptati sa descopere extra oferte educationale

Sun Plaza organizeaza, in perioada 25-27 martie, cea de-a doua editie a Targului Educational pentru copii. Ultimul weekend din martie este despre “Invatare cu ËXTRA indrumare, fara necunoscute.”

 

Timp de 3 zile, 13 institutii, reprezentand gradinite, scoli si cluburi de activitati, vor fi pregatite sa indrume si sa ofere informatii despre ofertele educationale potrivite tuturor copiilor. Targul Educational va fi amenajat in doua zone, prima fiind dedicata partenerilor educationali care vor organiza si demonstratii la standuri, iar cea de a doua zona va fi special amenajata pentru activitati mai ample.

Micii vizitatori sunt invitati si asteptati sa participe la atelierele gratuite de creativitate, activitati in limba engleza, pictura pe ipsos, dans, story telling, jocuri psihologice si muzicale organizate de participantii la targ.

De asemenea, cei prezenti vor putea asista la programe artistice si demonstratii de dans si gimnastica (cu participarea triplei campioane mondiale si europene la gimnastica aerobica, Maestru Emerit al Sportului, Bianca Becze), de aikido, dar si la recitaluri muzicale.

Programul activitatilor va fi disponibil pe site-ul Sun Plaza, dar si in centrul comercial pe tot parcursul celor 3 zile ale targului.

Institutiile participante vor fi pregatite sa vina in ajutorul parintilor cu copii de toate varstele, dornici sa invete si sa descopere lucruri noi, in cadrul targului fiind prezente gradinite, scoli primare, gimanziale si cluburi cu activitati extrascolare.

Vor fi prezente cu oferte educationale „Iepurasul Bocanila”, „Iilo”, „Casuta Dacilor”, „Just4Kids”, „Prietenii mei”, „Prichindel”, „King George” (Scoala Brancoveanu), Scoala Primara „Kids Palace”, Scoala gimnaziala „International Premium School of Bucharest”, scolile „Metropolitan ARC” si „Spectrum”, Clubul „Logischool” si Palatul National al Copiilor (cu doua standuri).

Evenimentul va fi organizat la parterul centrului comercial si va fi deschis publicului in intervalul orar 10:00 – 20:00

Inaugurat in 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucurestiului, avand o suprafata construita de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje, doua destinate exclusiv cumparaturilor, un spatiu de relaxare si o parcare subterana cu 2.000 de locuri. In anul 2018, Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare si extindere din piata de retail din Romania, fiind adaugata o aripa noua, dar si multe modificari la nivel de design. In 2019 a fost modernizat food court-ul si reamenajata o parte din terasa exterioara.

Centrul comercial este detinut de catre S IMMO AG si administrat de catre CBRE Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau