Activitati pentru copii

#tabara nerf #nerf #1 iunie #copil

Specialistii recomanda: Tabara NERF, cadoul perfect de 1 iunie pentru copilul tau!

Mai e putin pana la 1 iunie si sigur ai inceput sa cauti cadouri pentru copilul tau. Cum ar fi daca in loc sa alergi prin magazinele, ai merge direct la tinta? Ofera-i copilului tau o vara de neuitat plina de experiente memorabile. Tabara NERF ii da copilului ocazia perfecta sa se distreze, sa-si faca noi prieteni, sa faca miscare in aer liber si sa nu uite niciodata cea mai tare vacanta de vara.

Conceput de specialisti – psihologi, animatori si antrenori de sport – programul taberei dezvolta conditia fizica, precizia, coordonarea, spiritul de echipa si abilitatile de comunicare ale celor mici, exclusiv prin distractie.

in plus, in Tabara NERF micii camarazi au sansa sa descopere si sa testeze jucarii si jocuri de la Hasbro in premiera, inainte ca acestea sa ajunga in magazine. Serile tematice de joaca si relaxare ii aduc pe cei mici alaturi de jocurile si de eroii preferati: Monopoly, Jenga, Pie Face, Transformers, Star Wars, Marvel si multe altele.

Iata ce spun specialistii despre cea mai tare tabara:

Tabara NERF ii face fericiti

“Un copil fericit este un copil care se bucura de copilarie. Chiar daca este mai timid sau mai dezghetat, mai asezat sau mai zvapaiat, copilul fericit se bucura din plin de pasiunile sale, de jocurile cu alti copii, de lumina soarelui, de aventurile de vacanta, de sentimentul frumos de a face parte dintr-un grup si de a fi acceptat si inteles nu doar de parinti, ci si de copiii de varsta lui”, declara Ligia Moise, psiholog.

Tabara NERF le dezvolta creativitatea

“Orice obiect din mediul exterior capata o semnificatie unica in functie de joc, iar prietenii intra in pielea celor mai nastrusnice personaje de poveste. Este distractiv, iar cei mici invata sa creeze povesti si sa coopereze la realizarea lor. Distractia in aer liber le stimuleaza creativitatea!”, a declarat Cerasela Calin, specialist in comunicarea cu copiii.

Tabara NERF ii apropie de sportul in echipa

“Sporturile de echipa, mai ales in cadru organizat, construiesc prietenii si ii invata pe copii cum sa-i accepte pe ceilalti. intr-o tabara de vara, de exemplu, se pot reuni copii din mai multe regiuni, cu diverse obiceiuri, preferinte si feluri de a fi. Prin sport, ei invata sa se inteleaga si sa se respecte reciproc, oricat ar fi de diferiti”, spune Lixandru Viorel, antrenor jiu-jitsu

Cand si unde va fi Tabara NERF?

Tabara se va desfasura in perioada 21-26 iulie 2016 si este destinata copiilor cu varste intre 8 si 12 ani. Camarazii se vor distra de minune la aer curat, intr-un spatiu special amenajat pentru ei la 23 km de Brasov, in zona Bran.

Cum iti trimiti copilul in Tabara NERF?

Poti castiga prin tragere la sorti doua locuri in Tabara NERF: unul pentru copilul tau si unul pentru cel mai bun camarad al sau. Trebuie doar sa intri pe www.tabaranerf.ro, sa inscrii codurile de pe produsele NERF participante la campanie si sa acumulezi minim 200 de puncte. Mai mult, fiecare cod inscris iti poate aduce unul dintre cele 500 de premii instant si iti creste sansele de a castiga un loc dublu in Tabara NERF!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau