Activitati pentru copii

# gradinite de stat # redeschidere gradinite #gradinite #reguli #parinti

S-au redeschis gradinitele de stat, insa cu reguli foarte stricte! Ce trebuie sa stii

S-au redeschis gradinitele de stat. Momentan, 28 de gradinite de stat din Bucuresti si-au redeschis portile incepand de astazi. Insa redeschiderea vine cu reguli foarte stricte atat pentru copii cat si pentru parinti.

 

Potrivit Potrivit Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti cele mai multe unitati redeschise pe timpul verii sunt in sectorul 1 si 5 (cate 7). In sectorul 6 sunt cinci gradinite de vara, in sectoarele 2  si 4 vor functiona cate patru gradinite, iar in sectorul 3 o gradinita.

Pe fondul masurilor de prevenire a raspandirii coronavirusului, toate gradinitele trebuie sa respecte masuri precum, obligativitatea purtarii mastii pentru personalul didactic si auxiliar, dezinfectarea si aerisirea, periodica a salilor, dar si o serie de reglementari specificie.

Astfel, niciun copil nu va fi primit in gradinita fara un aviz epidemiologic, conform OMS si OMEC 1076/2020. La sosire, micutii vor fi supusi triajuluiu epidemiologic. Parintii nu au dreptul sa intre in spatiile destinate copiilor, predarea si luarea lor de la gradinita facandu-se in curtea gradinitei, de la cadrul didactic.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau