Activitati pentru copii

#balet #muzica #opera comica pentru copii

Opera Comica pentru Copii deschide stagiunea 2018-2019 si vine cu doua premiere: balet si muzica

Odata cu inceperea unui nou an scolar, Opera Comica pentru Copii (OCC) isi deschide portile pentru stagiunea 2018-2019. OCC vine cu doua noi premiere: muzica si balet si promite sa ii astepte pe cei mici cu o multime de surprize.

 

Iin luna septembrie, Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii, aduce in premiera doua frumoase spectacole de muzica si balet: "Romania Muzicala" si "Poveste vieneza". Tot in aceasta luna, spectatorii sunt invitati sa vada musicalul "Sunetul muzicii", in regia si coregrafia lui Razvan Mazilu, care va avea sase reprezentatii cu distributii diferite, incepand cu 15 septembrie.

In zilele de 8, 9, 15 si 16 septembrie, de la ora 10.00 in Sala Mozart, Ansamblul Liric al Operei Comice pentru Copii prezinta publicului cele mai frumoase fragmente din creatia unor mari compozitori romani, precum George Enescu, Ciprian Porumbescu sau Iosif Ivanovici. Spectacolul este recomandat copiilor cu varsta de peste 7 ani. Lista premierelor in luna septembrie continua cu spectacolul-balet "Poveste Vieneza", care ne va introduce in atmosfera fermecatorului oras austriac. Frumusetea dansurilor vieneze, gratia si eleganta baletului vor putea fi admirate in Sala UnderGrant, in reprezentatiile programate in 15, 16, 29 si 30 septembrie.

"Deschidem o noua stagiune la Opera Comica pentru Copii si suntem pregatiti sa ii intampinam pe cei mici si pe cei mari, deopotriva, cu multe spectacole de exceptie, de la opera si balet pana la musical si concerte lectie. Va invitam alaturi de noi, sa descoperiti povestile indragite ale copilarei si sa va bucurati de arta care atinge toate culorile sufletului.", a spus Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

Spectatorii care nu au apucat sa vada, la inceputul lunii iunie, celebrul musical "Sunetul muzicii" in regia si coregrafia lui Razvan Mazilu, au ocazia sa vizioneze spectacolul in luna septembrie, in Sala Mare a Operei Comice pentru Copii. "Sunetul muzicii", creat pe baza musicalului original de Richard Rodgers si Oscar Hammerstein, are programate sase reprezentatii in zilele de 15, 16, 22, 23, 29 si 30 septembrie.

"Curajul lui Razvan Mazilu de a lucra cu copii, e drept, obisnuiti cu scena Operei Comice, este recompensat cu o prestatie de top zece din partea acestora. Rutinati, sudati ca echipa, constiinciosi si integrati bine in spectacol, cei mici chiar coloreaza frumos povestea, scuturand de praf un musical ce parea aproape uitat de catre spectactorii romani (indiferent din ce generatie ar face parte acestia). Razvan Mazilu construieste atent fiecare moment, insista foarte mult pe intrarile fiecarui personaj in parte, multe dintre ele fiind dinspre sala, ceea ce dinamizeaza suficient de mult relatia dintre spectatori si actori.", sustine Nona Rapotan, de la Bookhub.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele