Activitati pentru copii

#cadouri #copii

Nu te-ai pregatit inca pentru Mos Nicolae? Acum este momentul sa faci acest lucru! Ce ii poti cumpara micutului tau

In pregatirea primei sarbatori de iarna dedicate copiilor, SMYK All for Kids va asteapta cu reduceri la articolele preferate pentru a usura sarcina tuturor celor care fac cumparaturi de cadouri pentru cei mici.

 

SMYK All for Kids, retailerul de origine poloneza specializat in vanzarea de jucarii, imbacaminte si incaltaminte pentru copii, vine in ajutorul parintilor inca de la inceputul iernii cu reduceri la articole selectate, atent alese pentru a fi puse in ghetutele pregatite cu grija pentru Mos Nicolae.

Campania de reduceri se desfasoara in perioada 24 noiembrie – 06 decembrie in magazinele din reteaua SMYK si vizeaza, in mare parte, jucarii pentru bebelusi si copii cu varste de pana la 14 ani, articole pentru activitati creative, accesorii, haine si incaltaminte cu motive de sezon.

„Bucuria unui copil care gaseste in ghetute tocmai cadoul pe care si-l dorea de la Mos Nicolae este intrecuta numai de bucuria lui «Mos Nicolae» insusi, cand il vad pe cel mic atat de fericit! Ajuttoarele Mosului, se straduiesc sa descopere preferintele copiilor si sa le ofere fix darurile pe care si le doresc, iar noi incercam sa facem acest lucru  mai usor de realizat prin aceasta campanie de reduceri de preturi care vizeaza cele mai cautate articole ale momentului”, spune Alexandra Cretan, marketing manager SMYK All for Kids Romania.

Catalogul care include produsele la pret redus din campania de Mos Nicolae poate fi frunzarit la adresa https://smyk.ro/catalogul-cu-oferte-de-iarna astfel incat ajutoarele primului Mos al iernii pot merge in magazinele fizice cu temele facute si cu o lista clara de cumparaturi.

Pana acum, parintii din 18 orase au putut beneficia de ofertele SMYK prezente in toate cele 26 de magazine ale retelei: Bucuresti (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall, Promenada Mall, Fashion House Outlet Militari, Colosseum Mall si Militari Shopping), Constanta (Vivo! Mall, City Park), Ploiesti (AFI), Galati (Shopping City), Timisoara (Shopping City), Deva (Shopping City), Oradea (Prima Shops), Bistrita (Retail Park B1), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City, Promenada Sibiu), Baia Mare (Value Centre), Piatra Neamt (Shopping City), Targu Jiu (Shopping City), Targu Mures (Shopping City), Targoviste (Dambovita Mall), Braila (Braila Mall), Brasov (Afi Brasov), Craiova (Electroputere Parc).

Incepand cu data de 1 decembrie, un nou magazin va gazdui conceptul All for kids,  mai exact in Roman, ale carui porti se vor deschide de Ziua Nationala a Romaniei. Desi intra mai tarziu in retea, noua unitate SMYK va oferi aceleasi reduceri de pret de pana la 50% pana la data incheierii campaniei de Mos Nicolae, 6 decembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau