Activitati pentru copii

#micuta dorothy #dorothy #spectacol #muzical #copii

"Micuta Dorothy", un spectacol de exceptie dedicat copiilor

"Micuta Dorothy" este un spectacol muzical inspirat in celebrul roman "Vrajitorul din Oz", de Lyman Frank Baum. Spectacolul creat special pentru cei mici se anunta a fi unul incitant, ce va reusi sa-i tina in suspans pana la final.

Musicalul reuneste o echipa tanara si energica, care transmite multa bucurie. Dorothy este o fetita care locuieste la o ferma din Kansas, dar isi doreste intotdeauna ceva mai bun. Aflam impreuna daca reuseste sa obtina ce isi propune, intr-un spectacol despre prietenie si curaj, dar si despre constientizarea valorilor care se afla in interiorul nostru, nu in afara.

"Am acceptat cu bucurie propunerea Operei Comice pentru Copii, in special pentru ca este un teatru tanar si viu. ii felicit din toata inima pentru evolutia din acesti ani si pentru munca depusa ca cei mici sa cunoasca pe langa sport, excursii si alte activitati, arta, care ii va sprijini infinit mai mult in viata, precum cararea galbena care o insoteste pe Dorothy", a declarat Antoaneta Cojocaru, regizoarea spectacolului.

"Copiii sunt cei mai iscusiti creatori de vise. Imaginatia, curajul si inteligenta lor ii ajuta sa depaseasca orice limita si sa creeze lumi noi, in care cei mari au acces doar daca stiu parola. Micuta Dorothy ne dezvaluie o asemenea lume, pe care va invit s-o privim cu ochi de copil si s-o simtim cu inima plina de iubire si bucurie. Exemplul ei ne inspira pe fiecare dintre noi sa ne transformam propriul Kansas intr-un palat de smarald", a declarat Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

Premiera are loc sambata, 11 februarie, de la ora 17:00, si duminica, 12 februarie, de la ora 11:00, la Sala Mare a Operei Comice pentru Copii. Regia Antoanetei Cojocaru, asistata la miscarea scenica de Andreea Soare, este pusa in valoare de scenografia semnata de Vladimir Turturica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Sfatul expertului