Activitati pentru copii

#Masha si Ursul in Romania #Masha si Ursul Craciun #Masha si Ursul show #Masha si Ursul

Masha si Ursul se intorc in Romania! De Craciun povestile devin realitate!

Masha, Ursul si prietenii lor au inceput pregatirile pentru Craciun. Dintr-odata, toate decoratiunile, dulciurile, chiar si bradul, plin cu tot felul de jucarii, dispar intr-un mod misterios. Oare cine este vinovatul? Doar detectivul Masha poate dezleaga misterul, bineinteles, ajutata de prietenii ei animale, dar, mai ales alaturi de toti copiii isteti care vor descoperii misterul maleficei magii.

Se zice ca de Craciun povestile devin realitate. Ei bine, da! Cel mai urmarit serial de desene animate rusesc, „Masha si Ursul”, un adevarat fenomen al Internetului, prinde viata din nou pe scenele din Romania cu o frumoasa Poveste de Craciun, in perioada 9- 14 decembrie 2018, intr-un turneu national ce cuprinde orasele Suceava (9 decembrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Bacau (10 decembrie, Teatrul de Vara ), Bucuresti (11 si 12 decembrie, Sala Polivalenta) si Oradea (14 decembrie, Casa de Cultura) . Spectacolul este dublat in limba romana.

Biletele la spectacolul „Masha si Ursul- Poveste de Craciun” se pot cumpara online pe  www.eventim.ro, in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cartureşti), sau de la casele de bilete ale salilor unde se desfasoara spectacolul, la preturile de 200 lei, 150 lei , 90 lei, 60 lei pentru Bucuresti , 125 lei, 80 lei, 55 lei pentru Suceava, 140 lei, 85 lei, 55 lei pentru Bacau si 120 lei , 65 lei pentru Oradea.

Inspirat dintr-un basm popular, „Masha si Ursul” a fost tradus in 25 de limbi diferite si este difuzat in peste 120 de tari. Desenul animat este in primele zece cele mai vizionate canale de Youtube din lume, fiind de asemenea disponibil şi pe Netflix, HBO si NBC Universal.

Desenul animat prezinta povestea unei fetite numite Masha si a parintelui ei - Ursul, care incearca sa o tina departe de nazbatii.

Masha traieste in padure alaturi de catelul, capra si porcul ei si este o fetita neastamparata, gurmanda, plina de initiativa si de energie, a carui scop principal este sa se amuze si sa profite de viata. Ii place tot ce e dulce, ii place sa puna mana pe orice, sa se joace cu trofeele si cupele prietenului ei, ursul, sa se joace cu mingea, sa sara in apa si sa puna o multime de intrebari.

Ursul Michka este un urs bun, nu vorbeste si este un adult care incearca s-o supravegheze pe micuta Masha. Fosta vedeta foarte populara de circ, acesta a obtinut de-a lungul carierei nenumarate trofee si diplome. Acum, le admira si lustruieste pe fiecare in parte. S-a retras in padure si apreciaza pacea, linistea si confortul de-aici. Iubeste mierea, pescuitul si fotbalul. Canta la chitara, trombon si pian.

„Masha si Ursul” este un adevarat fenoment al Internetului. Canalul de Youtube al desenului animat are peste 930.000.000 de vizualizari si peste 3.745.000 de abonati. Multe din episoade au avut un succes spectaculos pe Youtube. In special episodul „Recipe for Disaster” ( Reteta pentru dezastru) a depasit 3.2 miliarde vizualizari, fiind al patrulea cel mai vizionat videoclip din toata lumea si cel mai vizionat videoclip fara sunet. Celelalte episoade de peste 300 milioane vizualizari sunt: „Bon Appetit” (Pofta buna) cu 720 milioane vizualizari, „Laundry Day” ( Ziua de spalat haine) cu peste 700 milioane vizualizari, „La Dolce Vita” (Viata frumoasa) cu peste 570 milioane vizualizari). „The Foundling” (Copilul gasit), cu peste 510 vizualizari, „Hocus Pocus”, „Two Much” (Doi in plus), „Little Cousin” (Micul verisor) si „One, Two, Three! Light the Chistmas Tree!” ( Unu, doi, trei! Pornesc luminitele de Craciun cu ei!)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau