Activitati pentru copii

#maraton educatie #educatie alternativa #adulti #copii

Maratonul educatiei alternative pentru oameni mici si mari

Asociatia PlaYouth organizeaza in data de 3 septembrie in Parc Romniceanu-Cotroceni, in intervalul orar 11:00-18:00, Maratonului Educatiei Alternative.  Pe langa invatarea prin joc si arta, evenimentul  are si un obiectiv caritabil - acela de a contribui la implementarea proiectului “Biblioteca cu speranta” pentru copiii din zonele defavorizate si a strange rechizite scolare, ghiozdane si materiale educationale pentru cei 500 de copii din zonele sarace ale Bucurestiului in cadrul Caravanei ABECEDAR.

 

Maratonul Educatiei este un eveniment de 1 zi care se adreseaza copiilor de 5-14 ani si parintilor acestora, in cadrul caruia vor gasi 8 zone cu 36 de ateliere diferite din zona de arta, stiinta, reciclare creativa, hand made, miscare sau teatru. Copiii au ocazia sa isi descopere pasiunile testandu-le si sa isi faca prieteni noi, iar copii din centrele de asistenta sociala se bucura de cea mai frumoasa zi.

Programul cuprinde multe activitati creative si educative pentru cei mici si cei mari, incepand de la modelaj in lut si pictura cu nisip colorat pana la ateliere de astronomie si  chimie distractiva.

Mai multe informatii despre activitatiile care se vor desfasura in cadrul evenimentului gasiti aici: https://www.facebook.com/events/1518182311941731/?active_tab=discussion

Biletul de participare la #MaratonulEducatieiAlternative consta intr-o carte pentru biblioteca copiilor si cateva rechizite scolare pe care te rugam sa le aduci in ziua evenimentului.

Inscrierea se face completand acest formular: https://tinyurl.com/yrhr73sy

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau

Sfatul expertului

Top

Sfatul expertului