Activitati pentru copii

#auchan #1 iunie #copil #cumparaturi

La cumparaturi de 1 iunie? Iata cum se poate distra copilul tau

Parintii isi doresc tot mai mult sa le ofere copiilor experiente cat mai diverse, care servesc drept catalizatori pentru o dezvoltare cognitiva armonioasa. Centrele comerciale Auchan organizeaza o serie de evenimente care se concentreaza pe activitati creative si spectacole urbane, dedicate timpului de calitate petrecut in familie!

De 1 iunie Centrele Comerciale Auchan Titan, Crangasi, Vitan, Berceni si Pallady din Bucuresti au pregatit un program plin de activitati creative si distractive dedicate intregii familii, pentru a sarbatori impreuna bucuria copilariei!

Intre orele 10:00 - 14:00, in centrele comerciale vor avea loc evenimente speciale alaturi de comunitatile locale : scoli gimnaziale, trupe de dans, coruri si trupe de teatru. Centrul comercial le pune la dispozitie spatiul, jocurile, atmosfera, dar mai ales, buna dispozitie si cheful de joaca, intr-o doza extinsa pentru intreaga familie.

Pentru familiile iubitoare de tehnologie, Auchan a creat un joc online, care consta in rezolvarea unui puzzle. Toti cei care vor rezolva acest joc vor intra automat intr-o tombola online cu premii saptamanale, ce vor putea fi ridicate pe 1 iunie din magazinele centrelor comerciale. Fiecare centru comercial va oferi cate doua premii - doua vouchere in valoare de 200 de lei. Prima extragere va avea loc pe 1 iunie urmata de o a doua extragere in data de 11 iunie.

Copilaria este lumea miracolului, a magiei si a descoperirilor, nu uitati sa ramaneti copii!

Programul complet al evenimentelor il gasesti pe pagina de Facebook a Centrului Comercial Auchan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului