Activitati pentru copii

#papusi elijoy #elijoy #papusi #copii

Intra in universul papusilor Elijoy – colorate, vesele si sustenabile

Atunci cand alegi sa daruiesti o papusa copilului tau, iti doresti calitate, atentie la detalii, dar mai ales alegi sa oferi ceva deosebit, diferit de genericele papusi din plastic, care sa fie in armonie cu dezvoltarea lor. Pornind de la aceste idei, dar si din dorinta de a crea jucarii sustenabile, deosebite si cat mai personalizate, s-au nascut papusile Elijoy.

 

Create cu drag, papusile Elijoy sunt gandite si cusute cu grija si atentie la detalii, fiind destinate pentru a fi extensii ale personalitatii celor care le vor fi prieteni de joaca.

Ele incurajeaza copiii sa isi imbratiseze individualitatea, sa fie creativi, curosi, deschisi si sa porneasca in aventuri indraznete. De asemenea, papusile Elijoy le pot fi alaturi celor mici atunci cand acestia depasesc  momente delicate si au nevoie de alinare si confort, pentru ca le ofera o experienta tactila minunata.

Elijoy intelege cat de important este ca produsele alese pentru cei dragi sa fie confectionate din materiale naturale, cu grija pentru mediu, dar si pentru oamenii din jur. Astfel, corpul papusilor este realizat din materiale textile precum in si bumbac, iar interiorul este umplut cu fibre hipoalergenice. Urmand aceleasi principii, pentru hainele si accesoriile papusilor au fost alese cu atentie bumbac, in, tulle si panglica decorativa, iar cea mai potrivita alegere pentru par s-a dovedit a fi lana merino.

Rezultatul? O jucarie vesela, placuta la atingere, perfecta pentru dezvoltarea si stimularea imaginatiei.

Mai mult, o papusa Elijoy poate fi exact asa cum vrei tu sau copilul tau. In aplicatia interactiva de pe site, oricine poate imbraca si accesoriza o papusa dupa bunul plac. Diverse coafuri, rochite, pantaloni, culori vesele si muuulte alte accesorii te asteapta sa le descoperi. Exista o multitudine de variante pentru toate gusturile!

Potrivite pentru o paleta larga de varste, aceste papusi au si un profil de siguranta ridicat, deoarece, spre deosebire de jucariile din plastic, copiii nu le pot dezasambla. Iar atunci cand este necesar, papusa poate fi curatata manual, cu o carpa umeda, fara a folosi masina de spalat.

Te invitam sa descoperi colectia de papusi Elijoy sau sa iti creezi un model personalizat pe site: www.elijoy.ro

Viziteaza-ne si pe social media: www.instagram.com/papusielijoy   sau pe www.facebook.com/ElijoyRomania.

Surse foto: elijoy.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele