Activitati pentru copii

#prima saptamana de scoala #back to school #diy #copii #scoala

Infrumuseteaza-i caietele copilului tau! VIDEO

Prima saptamana de scoala aproape s-a incheiat! Echipa Acasa.ro s-a gandit la o mica surpriza pentru copilul tau si am cautat tot felul de materiale interesante pentru el. Proiectele nu sunt complicate, dar in mod cert va avea nevoie de ajutorul unui adult.
 
Videoclipul de mai jos explica foarte bine cum poti infrumuseta caietele copilului tau. Niciun pas nu este sarit si nicio explicatie ratata. Proiectele sunt unele foarte dragute si in general vizeaza copertile caietelor.

 

Primul proiect este unul usor: vei avea nevoie de hartie colorata, lipici si o imagine pe care doresti sa o pui pe coperta caietului. Nu trebuie decat sa imbraci caietul in hartia colorata, dupa care decupezi imaginea si o lipesti. Adaugi invelitoarea de plstic si ai terminat. Acest proiect nu ar trebui sa dureze mai mult de 10 – 15 minute.

O alta idee este sa iti creezi o agenda pufoasa. Nu ti-ar placea ca tu sau copilul tau sa aveti o agenda draguta cu fata unui urs panda pufos? Ei bine, se poate! Urmareste videoclipul de mai jos si vezi ce iti trebuie pentru acest, dar si pentru altele la fel de usoare!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau