Activitati pentru copii

#copii #cadouri copii

Idei de cadouri originale pentru cei mici

Tuturor ne place sale oferim daruri copiilor deoarece emotia si bucuria pe care ne-o ofera acestia la primirea cadourilor este de nepretuit. Ce mici sunt incantati in mod special de jucarii, insa pe masura ce cresc si cunosc mai multe lucruri incep sa fie atrasi si de alte produse. De exemplu o carte, un puzzle, seturile de creioane colorate sau globul pamantesc reprezinta o cale deosebita de a invata, de a cunoaste si a descoperi. Bineinteles, cadourile trebuie adaptate varstei lor, insa daca vrei sa iesi in evidenta cu un dar inedit avem pentru tine cateva idei originale. Iata ce poti alege ca sa te asiguri de entuziasmul celor mici:

Bijuterii

Cu siguranta bijuteriile reprezinta cea mai grozava idee de cadouri pentru copii. Poti opta pentru un accesoriu inedit indiferent de varsta celui mic. In multe culturi, la fel ca si a noastra, fetitele poarta cercei din primele zile de viata. La randul lor, baietii au si ei la manuta o bratara chiar de la o varsta frageda. Asadar, nu este de mirare ca unii copii adora bijuteriile la fel ca si adultii pentru ca se obisnuiesc si cresc cu ele. Totusi, daca iti indrepti atentia spre un astfel de cadou, ai grija sa alegi bijuterii pentru copii, care se inchid foarte bine, sunt sigure sau respecta anumite trenduri ori un design potrivit precum inimioare, flori, fluturi, etc.

Carti de povesti

Copiii vor aprecia intotdeauna un astfel de dar pentru ca minunatele carti de povesti nu se demodeaza niciodata. Daca inca nu stiu sa citeasca, vor astepta cu nerabdare ca parintii sau un alt adult sa le prezinte tot ceea ce se intampla in carte si sa se bucure de imagini. Povestile ii ajuta enorm pe cei mici la stimularea imaginatiei si transpunerea textului in imagini. Mai mult, daca sunt deja la scoala, copiii se vor bucura sa descopere tainele lecturii cu ajutorul unor carti de povesti.

Jocuri educative

Acestea au rolul de a-i ajuta pe cei mici sa isi dezvolte creativitatea si sa cunoasca lumea din jurul lor intr-un mod inedit si armonios. In acest sens, poti alege produse care sa le puna imaginatia si rabdarea la incercare, da si capacitatea de concentrare, asa cum sunt seturile educative de construit, cuburile senzoriale, puzzle-urile cu imagini precum harti, jocurile de rol, circuitele si labirinturile sau accesoriile pentru exterior.

Pusculita

Daca vrei sa-i ajuti pe cei mici sa-si dezvolte abilitati practice, ofera-le in dar o pusculita magica unde ei sa-si poata pune banutii. Exista o multime de modele atragatoare, sub diferite forme si cu designuri ingenioase care ii vor atrage pe copii, dar totodata ii vor invata sa stranga bani, sa fie chibzuiti, flexibili si sa aiba o crestere sanatoasa si echilibrata.

Instrumente optice

Microscop, telescop sau binoclu, un mic explorator va fi incantat de un asemenea cadou. Pe piata sunt disponibile o multime de modele al caror pret difera in functie de complexitatea produsului. De preferat ar fi sa-ti indrepti atentia care obiectele destinate copiilor, nu foarte scumpe, cu ajutorul carora sa le deschizi apetitul micutilor pentru cunoastere sau sa-i ajuti sa-si intretina o pasiune deja dezvoltata. Pe masura ce vor creste si instrumentele optice pot fi de inalta calitate daca cei mici arata o afinitate pentru observatie si explorarea mediului inconjurator.

Gadget-uri

Traim intr-o era a digitalizarii si, oricat de mult ne-am dori ca copiii sa descopere cat mai tarziu gadgeturile moderne, este important sa privim si avantajele pe care le ofera tehnologia. Micutii au nevoie sa inteleaga si sa se invete cu diferite dispozitive pentru vor avea nevoie de ele la scoala, in societate si mai apoi la job. Un mouse optic interesant, o tastatura flexibila, un smartphone sau o tableta, fara indoiala orice copil se va bucura de asemenea cadouri.

Daca vrei sa le oferi micutilor cadouri originale, porneste de la avantajele pe care le ofera produsele achizitionate. Alege daruri care sa ii ajute in cresterea lor, sa le dezvolte imaginatia sau diferite abilitati, dar totodata sa-i si bucure sau sa-i faca sa-si aminteasca de tine cu placere.

Sursa foto: https://pexels.com/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului