Activitati pentru copii

# cadouri de paste copii #cadouri de paste #cadouri copii

Idei creative si super adorabile de cadouri de Paste pentru copii

Pastele se apropie si multi dintre noi sunt in cautarea cadourilor perfecte pentru cei mici. Pe langa iepurasi si oua de ciocolata, bomboane si biscuiti, exista multe idei de cadouri distractive cu care ii puteti surpinde pe cei mici.

La fel ca majoritatea sarbatorilor, Pastele este adesea mai concentrat pe copii. Aceasta inseamna ca este important sa faceti tot ce puteti pentru a va asigura ca cei mici se vor distra foarte bine. Mergeti dincolo de o simpla vanatoare de oua de Paste si jocuri de cuvinte si gasiti cele mai bune cadouri care sa ii surprinda cu adevarat pe cei mici.

Atunci cand alegeti un cadou, puteti lua in considerare fie o tema simpla sau ceva ce ii place copilului in mod deosebit. Asigurati-va ca tineti cont de varsta copilului, astfel incat sa puteti gasi cadoul perfect atat pentru copii mici, prescolari pana la adolescenti.

Asadar, daca va plac cu adevarat festivitatile de Paste, vreti sa ii faceti munca Iepurasului mai usoara si sunteti in cautarea unor idei creative de cadouri de Paste pentru cei dragi, specialistii in jucarii ai site-ului deajoaca.ro au realizat un top cu cele mai potrivite cadouri pentru copii.

Oua cu surprize

Ouale de Paste ingropate in iarba se numara printre surprizele preferate ale copiilor. Iar bucuria este si mai mare vine atunci cand descopera ce se ascunde in interiorul lor.  Si cui ii plac ouale, ii plac si puisorii si dinozaurii si unicornii! Acum va puteti distra alaturi de cei mici, privind cum eclozeaza si creste un pui sau un pui de dinozar! Jucaria poate fi un puisor care iese din ou, dupa ce a stat in apa 72 h, la fel si prietenii lui Stegosaurus si Unicornul. Dupa ce au eclozat acestia vor continua sa creasca timp de 14 zile daca sunt mutati intr-un recipient mai mare cu apa. Astfel cei mici ii pot admira cum cresc! Varsta recomandata: 3 - 4 ani+.

Puzzle

Lucrul grozav la puzzle-uri este ca au un design perfect si un nivel de dificultate pentru fiecare varsta si preferinta. Copiii mici vor adora puzzle-urile simple care le testeaza abilitatile motorii si de potrivire, in timp ce copiii mai mari s-ar putea bucura de puzzle-uri cu 100 pana la 150 de piese. Si cum de Paste toti copiii devin mici exploratori, un puzzle poate fi cadoul perfect. Puzzelul Micul Detectiv la ferma are 108 piese si o lupa speciala, cu maner din lemn. Cand puzzle-ul este gata, distractia continua cu un joc de-a detectivul! Folosind lupa speciala, copii pot gasi toate obiectele ascunse in imagine. Varsta recomandata: 4-5 ani +.

De asemenea puteti opta si pentru un puzzle de pus in rama! Cu 2, 3 sau 4 piese, puzzle-urile au propriile rame in care pot fi atarnate. Sunt concepute pentru cei mai mici dintre copii, au o  dificultate progresiva si o baza speciala care il ghideaza pe copil sa invete sa faca puzzle-uri. Asadar, cele trei forme de ghidare, frumos ilustrate, pot deveni mici opere de arta care vor decora dormitorul micului maestu! Varsta recomandata: 2-3 ani +.

Jocuri educative

In functie de varsta si preferintele copilului puteti opta pentru o serie de jocuri educative. Aceasta este alegerea perfecta pentru toate varstele si poate fi folosita la orice sarbatoare, petrecere de aniversare sau nopti de jocuri petrecute in familie. Aceaste jocuri va vor garanta ore intregi de distractie pentru intreaga familie. Puteti opta pentru un joc de loto distractiv si educativ cu iepurasi poznasi,  Iepurasul Amuzant. Jocul dezvolta spiritul de observatie, coordonarea mana-ochi; copiii pot face asocieri intre imaginea de pe cartonase si imaginea de pe plansa de joc.  Se poate juca intre  2-4 jucatori. Varsta recomandata: 3-7 ani.

Un alt joc pe care toti copiii il vor adora este jocul de societate Grabbit cu iepurasi flamanzi care topaie in jurul gradinii de legume. Apetisantele legume devin vizibile pe masura ce iepurasii se uita sub frunzele care le acopera. Cei mici trebuie sa tina minte unde este acunsa fiecare leguma si sa aiba grija cum joaca pentru ca vietuitoarele de sub pamant le pot fura legumele pe care le-au adunat. Cine aduna primul pe tablita sa de joc 4 legume diferite, este castigatorul jocului.  Varsta recomandata: 4-5 ani +.

Celor mai mari dintre copii, le puteti oferi un joc de calatorie excelent. Jump In este o cutie de voiaj ce va va garanta ore intregi de distractie pentru intreaga familie. Jocul are 60 de provocari, de la usor la expert si dezvolta abilitati de planificare, de logica si de rezolvare a problemelor. Tot ce trebuie sa faceti este sa ajutati iepurasii sa topaie in siguranta pana la viziunile lor.  Varsta recomandata : 7-99 ani. Jucatori: 1.

Carti de colorat

Copiilor le place sa coloreze si adora cartile de colorat! Includeti in cadoul de Paste si cateva optiuni diferite de carti de colorat, impreuna cu niste creioane colorate. Pe site-ul deajoaca.ro aveti la dispozitie foarte multe optiuni, printre care Vine Iepurasul si Paste Fericit care ii vor incanta pe copii si ii va face sa-si dea frau liber imaginatiei si laturii artistice. Desenand aceaste carti pline cu iepurasi, prezentati in diverse ipostaze, copiii se vor relaxa si isi vor dezvolta creativitatea si concentrarea.

Coloratul nu este un simplu joc, ci o activitate ludica indispensabila in dezvoltarea acestora.  Colorand, ei isi dezvolta creativitatea, increderea in sine si imaginatia. Desenele ii incurajeaza pe copii sa-si foloseasca din abundenta imaginatia si sa se exprime liber. In mod sigur, orice copil se va bucura de imaginile de colorat care reprezinta activitati pe care le fac iepurasii. Cartile de colorat reprezinta un antrenament excelent pentru scris, ajuta la dezvoltarea abilitatilor de coordonare, ii invata pe cei mici ce inseamna rabdarea si le imbunatateste concentrarea. Sunt un prilej pentru a invata lucruri noi, le dezvolta increderea in sine si le stimuleaza creativitatea.  Pentru copiii mai mari, puteti opta pentru cartile de colorat facute pentru adulti, care tind sa fie putin mai complexe, dar la fel de distractive., explica Narcisa Niculescu, fondator deajoaca.ro.

Cutii cu surprize

Copii adora surprizele si cutiile misterioase care ascund multe mini jucarii sau figurine noi ce abia asteapta sa fie despachetate si descoperite. O astfel de cutie este  Betterly Farm care ii va surprinde pe cei mici cu un copac cu mere, o gaina cu pui, un cocos, o pisica, o vaca si o carte de povesti cu stickere autocolante.  Seria ”BETTERLY FARM" a fost gandita special pentru copiii mici incepand cu varsta de 3 ani. Aceasta este formata din 9 cutii gata concepute pentru a stimula curiozitatea celor mici si include o gramada de animalute dragalase cu care vor face cunostinta, pe care le pot colectiona si care, prin culori si material, le vor starni imaginatia si-i vor insoti in procesul de cunoastere. Colectia contine: 9 carticele cu povesti hazlii, 34 animalute de la ferma, 3 personaje ale familiei de fermieri,  12 surprize minunate care asteapta sa fie descoperite,  14 elemente pentru construirea unei ferme si o plansa de joc. Fiecare cutie contine cel putin 3 animalute, cate o poveste diferita pe care sa o cititi impreuna si una sau mai multe surprize.

 

 

Carti de citit

In cosul cu cadouri pentru Paste puteti strecura si cateva carti potrivite varstei, care cu siguranta ii vor retine atentia copilului mai mult de cateva minute. Puteti opta atat pentru carti despre Paste, astfel incat copilul sa invete despre vacanta in timp ce isi exerseaza abilitatile de citire, sau pentru orice alt tip de poveste care stiti ca ii va face placere. Luati in considerare o varietate de carti de povesti pentru copiii mai mici sau o colectie de romane dintr-o serie populara pentru copiii mai mari.

Seturi de modelaj cu plastilina

Plastilina este un alt lucru indragit de tot copiii! Cu diferite culori si texturi, aceasta le ofera posibilitatea celor mici sa isi realizeze singuri ouale de Paste, iepurasii, pui si multe altele. Acesta este un cadou de durata pe care il pot folosi zilnic si care le va testa gandirea creativa. Cu setul de modelaj cu plastilina, Astro-Robot, cei mici isi pot crea propriul robotul modeland plastilina. Prin incorporarea mecanismului si intoarcerea cheitei, acesta va merge singur! Materialul de modelare cu intarire la aer poate fi improspatat cu apa. Setul contine: o valiza vintage cartonata cu maner, 8 cutii cu plastilina, 1 instrument de lucru pentru aranjarea detaliilor, mecanism. Varsta recomandata: 3 ani+.

Ceas in forma de iepuras

Ceasul electronic pentru copii in forma de iepuras poate fi un alt cadou cu care ii puteti surprinde pe cei mici. Fabricat dintr-un silicon moale, neted si maleabil, afiseaza ora in format digital, este extrem de usor de utilizat, se prinde fix de mana copilului, nu aluneca si este foarte usor. Astfel cei mici il pot purta zilnic la gradinta, scoala, in parc, la locul de joaca, acasa cu prietenii. Este disponibil in mai multe culori precum: verde, albastru deschis, galben, roz, albastru inchis si rosu. Varsta recomandata: 3 ani+

Pastele a fost si este despre familie, despre bucuria de a-i surpinde pe dragi cu cadouri pe care sa le aprecieze cu adevarat. Si cum cei mici nu se multumesc niciodata cu un singur cadou, optiunile de mai sus va vor scoate cu siguranta din impas. Deajoaca.ro este un site unde veti gasi produse educationale, dedicate copiilor si parintilor. Produse care sa ii ajute pe copii sa se dezvolte, sa isi exerseze sau descopere aptitudinile, sa isi gaseasca pasiunile si provocarile.  Mai multe detalii pe https://www.deajoaca.ro/cadouri-paste.

 

Despre Deajoaca.ro

Prin deajoaca.ro, ne propunem sa aducem schimbarea in societate, prin seturi educationale destinate educatiei non-formale, care pot deveni preferatele familiei, destinate petrecerii unui timp de calitate impreuna. Credem in dezvoltarea armonioasa, prin imbinarea activitatilor in aer liber cu activitatile educative, unde creativitatea, imaginatia si perseverenta sunt folosite in mod adecvat varstei. Prin produsele pe care vi le propunem, ne dorim sa va ajutam, in calitate de parinti, sa comunicati mai bine cu propriii copii, sa ii cunoasteti mai bine si sa ii ajutati sa devina oameni frumosi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau