Activitati pentru copii

#animatori petrecere #petrecere copii #petrecere

Fa loc distractiei si bunei dispozitii la petrecerea de aniversare a micutului tau!

Atunci cand se apropie aniversarea copilului, parintii cauta cele mai captivante modalitati prin care sa il faca fericit pe micut, dar si pe invitatii sai. Este o misiune ce implica o atentie deosebita, avand in vedere ca in prim plan se afla fericirea unui suflet gingas si cald. In ajutorul adultilor vine compania Petreceri Magice din Bucuresti ce reuseste sa ofere sprijin prin oferirea unor servicii diverse ce au in prim plan distrarea si inveselirea tuturor micutilor prezenti.

"Oferim cu entuziasm momentele speciale alaturi de copiii dumneavoastra, trimitand oriunde personajele celebre ce sunt indragite de toti copiii. Costumatiile unice, calitative si colorate sunt cele ce aduc un plus de realism personajului ce urmeaza sa fie interpretat. Astfel toti copiii se vor bucura de cele mai frumoase clipe alaturi de cei mai apropiati prieteni alaturi de caracterele preferate." - declara cu entuziasm echipa Petreceri Magice.

Ce rol au petrecerile cu personaje in viata fiecarui copil?

Atunci cand ne amintim de anii copilariei, instant ne vin in minte dulciurile, zilele in care alergam cu totii afara si modalitatile inventive prin care obisnuiam sa ne jucam. Aceste lucruri il ajuta pe fiecare copil in parte sa devina un adult sanatos si pregatit pentru viata. Totusi, in ziua de azi, din cauza faptului ca tehnologia a acaparat atentia majoritatii copiilor, parintii gasesc destul de dificila sarcina de a le starni interesul si cu alte activitati, mult mai benefice pentru minte si trup. Se pare ca la ora actuala, cei mici prefera sa se joace in fata calculatorului, decat sa iasa in parc si sa alerge alaturi de cei mai buni prieteni.

Datorita faptului ca adultii isi doresc sa pastreze intacta semnificatia unei copilarii fericite, fac tot posibililul sa le starneasca interesul. Se pare ca cea mai buna metoda ce da de fiecare data roade consta in faptul ca la petreceri isi fac aparitia animatorii de la Petreceri Magice. Din fericire, cei mici inca sunt fascinati de desenele animate, insa si de povesti si basme. De acest lucru profita toti adultii si le ofera posibilitatea de a intra in contact cu personajele mult iubite.

In urma intalnirii dintre copii si mascote rezulta un nor al veseliei ce graviteaza in jurul tuturor invitatilor de la petrecere. Acest lucru contribuie la crearea unei copilarii solide ce ii va ajuta sa paseasca mult mai armonios odata cu trecerea timpului in universul adultilor. In plus, nimic nu este mai satisfacator pentru parinti decat sa isi vada proprii copii pur si simplu invaluiti in extaz si fantezie. Tocmai de aceea, serviciile oferite de Petreceri Magice reusesc sa mentina vie ideea unei copilarii sanatoase si benefice in procesul de dezvoltare.

Mai mult de atat, chiar si psihologii le recomanda adultilor sa le ofere sansa copiilor de a sta cat mai mult in preajma altor gingase suflete de varste asemanatoare. Aceasta precizare sta la baza faptului ca o dezvoltare fizica si armonioasa nu se poate realiza niciodata stand in cauza in fara unui calculator, ori butonand un smartphone. Bineinteles, in aceasta maniera ies la iveala alte abilitati, insa cele mai importante raman la stadiul minim de dezvoltare. Astfel, cand vor ajunge la varsta maturitatii, nu vor fi capabili sa interactioneze cu cei din jur la fel de eficient.

Micutii sunt intotdeauna plini de energie, mai ales atunci cand se apropie cu pasi marunti ora de somn. Totusi, in momentul in care vor participa la super festivitatile sustinute de membrii echipei de la Petreceri Magice, vor fi nevoiti sa iti descarce intreaga energie, tocmai pentru ca vor fi extrem de entuziasmati, vor alerga si se vor juca in voie. In acest fel, atunci cand vor ajunge acasa, vor avea parte de un somn mult mai profund si mai odihnitor decat inainte.

In plus, cei mici vor avea ocazia sa socializeze unii cu altii, lucru extrem de important ce contribuie la propria lor dezvoltare.

"Este foarte benefic pentru cei mici sa comunice intre ei, sa se joace si totodata sa colaboreze. Datorita personalului bine pregatit de care beneficiem, copiii se vor afla in perfecta siguranta si totodata vor fi impulsionati sa socializeze unii cu altii pentru a duce la bun sfarsit cele mai interesante jocuri implementate de echipa noastra." - declara unul din reprezentantii companiei Petreceri Magice in cadrul paginii web petrecerimagice.ro.

Tocmai datorita acestor aspecte, celebrii animatori petreceri copii reprezinta un adevarat aliat al sustinerii unei copilarii frumoase, insa si a unei dezvoltari armonioase. Nimic nu se compara cu veselia ce se poate citi pe chipurile micutilor atunci cand il intalnesc pentru prima data pe personajul preferat din povesti ori din desenele animate.

Cum influenteaza animatorii buna dispozitie a copiilor?

Datorita faptului ca echipa de la Petreceri Magice este alcatuita doar din personal bine pregatit, aceasta cunoaste intru totul care sunt dorintele si preferintele tuturor copiilor. Asta inseamna ca toate visurile lor prind viata atunci cand se afla in compania personajelor favorite.

Ce fac de fapt animatorii de la Petreceri Magice? - Inainte de a-si onora prezenta in cadrul unei petreceri pentru copii, acestia isi pregatesc costumatia in care urmeaza sa isi faca aparitia. De altfel, Mickey Mouse, Clown, Spiderman, Magicieni, Elsa, Batman, Aurora, Barbie, Piratul Jack din tara de Nicaieri, Minnie Mouse, Rapunzel, Iron Man, Scooby Doo si Indian sunt doar cateva din personajele Disney pe care micutii le indragesc. Tocmai datorita acestui lucru, profesionistii de la Petreceri Magice isi aleg costumatia in functie de personajul pe care urmeaza sa il reprezinte.

In plus, daca parintii isi doresc sa ii incante pe cei mici si cu alte accesorii ce garanteaza distractia, echipa se va aproviziona cu baloane, acuarele speciale de pictat pe fata, masina de balonase, baloane Jumbo, seturi party, piniate si multe altele.

Dupa ce si-au pregatit intreg arsenalul de dat start unei petreceri pe cinste, echipa de animatori va porni la drum spre destinatia in care au fost chemati pentru prestarea de servicii. De altfel, fie ca este vorba de o aniversare, o petrecere de bun venit sau pur si simplu un weekend alaturi de toti cei dragi, Petreceri Magice isi presteaza serviciile indiferent care este scopul principal.

Copiii, intotdeauna isi vor gasi fericirea in lucrurile marunte, iar ceea ce conteaza pentru ei cu adevarat in aceasta perioada este jocul. Nimic nu ii face mai fericiti decat o ciocolata, intalnirea cu personajul mult iubit, precum si jocurile interactive alaturi de cei mai buni prieteni. Dat fiind acest lucru, parintii reusesc sa ii surpinda placut intotdeauna pe micutii lor, doar apeland la serviciile oferite de Petreceri Magice.

Petrecerile in aer liber - super idei pentru sarbatorirea unui timp de calitate

Anotimpul calduros intotdeauna ii atrage pe cei mici in parcuri, in gradini sau in alte spatii special amenajate pentru ca ei sa se distreze de minune, fara a fi supusi pericolelor.

De altfel, insasi echipa de animatori petreceri copii declara in cadrul aceleiasi pagini web faptul ca "Zilele de nastere sunt anoste fara petreceri, motiv pentru care trebuie sa va asigurati ca va antrenati si implicati in acelasi timp in oferirea de momente fericite copilului. O amintire placuta se va transforma intr-o amintire pretuita pentru totdeauna, cu zumzete de fericire, povesti cu zmei, personaje din animatie, dar si o multime de clinchete si clopote de bucurie. De asemenea, o multime de servicii va sunt puse la dispozitie precum picturi pe fata, jonglerii, jocuri de teatru, insa si povestitori sau personaje costumate. Mai mult decat o simpla zi de nastere se poate realiza cu ajutorul masinilor de baloane, care asigura distractia adevarata pe timp de vara, pentru o petrecere in aer liber."

Visul oricarui copil este de a se distra la maxim, fara a fi limitat de spatiu si timp. Tocmai de aceea, a organiza o aniversare in aer liber le permite sa alerge, sa sara, sa cante, sa se joace, fara ca spatiul in care se afla sa ii limiteze in a face anumite lucruri. Pentru un plus de distractie, echipa de la Petreceri Magice pune la dispozitia micutilor posibilitatea de a avea parte de o masina de balonase. Aceasta functioneaza perfect in aer liber si ii incanta pe copii cu o multitudine de baloane colorate din sapun ce asteapta sa fie admirate, numarate si sparte.

Pe copii ii asteapta multe surprize de care isi vor aminti cu drag chiar si la anii maturitatii. Acest lucru se datoreaza in principal faptului ca oportunitatea de a fi in preajma personajului mult adorat nu este atat de des intalnita. Tocmai de aceea, parintii reusesc cu succes sa il aduca la petrecerea micutilor, mai ales tinand cont de faptul ca preturile sunt extrem de accesibile. Fericirea copiilor primeaza, fapt pentru care echipa de animatori petreceri copii face tot posibilul ca toti cei mici sa aiba parte de o super petrecere. Tocmai de aceea, preturile pentru care ei isi presteaza serviciile sunt foarte accesibile tututor parintilor. In aceasta maniera se promoveaza dezvoltarea armonioasa si devenirea tuturor copiilor in adulti sanatosi si respectabili.

Cine face parte din echipa Petreceri Magice?

Fiecare angajat in parte a beneficiat de o pregatire corespunzatoare in acest domeniu, tocmai pentru ca micutii sa se afle intotdeauna in cele mai bune maini. In plus, experienta de-a lungul timpului i-a ajutat pana la ora actuala sa se claseze in topul preferintelor parintilor. Astfel, ei reusesc cu usurinta sa intre in pielea oricarui personaj, tocmai pentru a-i atrage si mai mult pe petrecareti catre distractie. Jocurile interactive pe care intotdeauna le pun in aplicare le stimuleaza atat mintea si trupul, fapt pentru care toti participantii au parte de o dezvoltare armonioasa si in acelasi timp de distractie la maxim.

In plus, costumatiile sunt confectionate doar din materiale naturale ce nu dauneaza sub nicio forma sanatatii sau pielii copiilor. Alaturi de echipa Petreceri Magice, copiii sunt intotdeauna cu zambetul pe buze si in maximum de siguranta.

Magicientii aduc un plus de mister evenimentului

Atat copiii, cat si adultii sunt pur si simplu inmarmuriti de abilitatile magicianului de la Petreceri Magice ce reuseste prin intermediul unui spectacol de exceptie sa starneasca interesul tuturor privitorilor. Fiind dotat cu o costumatie demna de un adevarat profesionist, magicianul va aduce un plus de comedie, de bucurie si de mister oricarei petreceri. Pe cat sunt de fascinati copiii de momentele pe care le realizeaza, pe atat sunt de curiosi parintii de modalitatile prin care acesta reuseste sa realizeze o serie de numere interesante de-a dreptul impecabil.

"Un spectacol de magie este intotdeauna binevenit privitorilor la orice varsta. Atunci cand vine vorba de petrecerea aniversara a copilului tau, poti apela cu incredere la serviciile unui magician profesionist pe care ti-l punem la dispozitie intr-o varianta accesibila." - declara unul din reprezentantii petrecerii pentru copii in cadrul site-ului petrecerimagice.ro.

Servicii complete la preturi ofertante

Oricine doreste sa ii pregateasca o petrecere surpriza de mari proportii copilului, surorii, fratelui sau nepotului, nu trebuie decat sa acceseze pagina web petrecerimagice.ro si sa intre in sectiunea de contact. In acest loc, vizitatorul va putea intra in posesia numerelor de telefon disponibile pentru a intra in contact cu unul din reprezentantii firmei. De altfel, mai exista si posibilitatea de a completa un camp virtual ce contine numele persoanei interesate, emailul, telefon, precum si mesajul care doreste a se fi transmis. In acest fel, oricine va beneficia si de o forma de consiliere ce consta intr-un schimb de informatii utile. Cu ajutorul acestora, orice parinte va putea sa ii organizeze copilului o petrecere la care toti cei mici viseaza inca de la cele mai fragede varste.

Cu toate ca serviciile oferite de compania Petreceri Magice sunt calitative si extrem de diversificate, preturile pentru care clientii pot beneficia de acestea sunt extrem de avantajoase. De exemplu, pentru suma de 80 de lei, copiii pot avea parte de o animatie standard ce include jocuri, concursuri, dansuri, modelaj de baloane si pictura pe fata.

Pentru o serie de momente pline de mister si de magie, adultii vor trebui sa achite in schimb o suma de doar 150 de lei pentru o ora ce include si un bonus de modelaj de baloane.

Mai mult decat atat, parintii care doresc sa creeze o petrecere in adevaratul sens al cuvantului, menita sa uimeasca pe fiecare invitat in parte, au ocazia sa solicite prezenta unor masini de balonase de sapun multicolore pentru pretul de 30 de lei pe ora, o masina de fum pentru o atmosfera feerica pentru suma de 50 de lei pe ora, o piniata mare disponibila in diverse forme la 200 de lei , insa si multe altele.

Petreceri Magice garanteaza ca prin colaborarea cu dinamica si tanara echipa, fiecare petrecere si aniversare va prinde conturul unui nou univers definit de culoare, energie, bucurie si pozitivitate.

Date de contact:

Site: petrecerimagice.ro
Locatia: Bucuresti, Romania
Telefon: 0764 429 733 / 0731 593 777
Program: Luni - Duminica 09:00 - 22:00
E-mail: office[@]momente-magice.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau