Activitati pentru copii

#cursuri engleza copii #cursuri engleza

Cursuri de engleza pentru copii adaptate nivelului de cunostinte si personalitatii copilului tau

Personalitatea copilului tau ii poate "dicta" ritmul de invatare si il poate face sa se simta inconfortabil in anumite contexte. In special, pentru un copil introvertit si timid, expunerea in cadrul unor cursuri de engleza nu ar face decat sa-i starneasca un sentiment de reticenta si sa fie distras de la procesul de invatare.

Alegerea cu atentie a programului de cursuri engleza copii este esentiala pentru a obtine rezultatele asteptate. Orele de curs din cadrul Centrului de limba engleza Flying Colours sunt tinute de profesori cu peste 20 de ani de experienta, care lucreaza dupa metode de ultima generatie, interactive si atractive pentru copiii de toate varstele.

Un aspect extrem de important il reprezinta repartizarea copiilor in grupe formate in functie de varsta si nivelul de cunostinte de engleza al acestora. Astfel, copilul nu se va simti stingher si rusinat in timpul acestor cursuri de engleza pentru copii. Faptul ca se va afla in cadrul unui grup de copii de acelasi nivel cu el il va motiva si ii va da increderea de care are nevoie pentru a participa activ si a raspunde dezinvolt la ore.

Cursurile sunt gandite in mod interactiv, astfel incat copilul sa isi exerseze din plin informatiile insusite in timpul orelor si sa-si imbunatateasca abilitatea de a comunica in limba engleza atat in scris, cat si la nivel de ascultat si vorbit. Jocurile de rol sau sustinerea de prezentari sunt doua dintre strategiile pe care se axeaza aceste cursuri de engleza pentru copii. Cele doua metode vor contribui in mod categoric la imbunatatirea si dezvoltarea abilitatii de a raspunde spontan unor situatii cu care copilul se poate confrunta chiar si in viata de zi cu zi.

”Antrenamentul” din cadrul cursurilor de engleza va contribui la cresterea stimei de sine a copilului si la capatarea increderii in capacitatea sa de a vorbi, atat in engleza, cat si in romana. Astfel, dintr-un copil timid, stingher si nesigur, la finalul programului vei vedea cum acesta s-a transformat intr-un copil sigur pe el si pe abilitatile lui de comunicare. Schimbarile si performantele scolare il pot ajuta pe copilul tau sa-si schimbe personalitatea si sa se ”trateze” de timiditate, astfel incat sa devina un copil dezinvolt si sigur pe mesajul pe care doreste sa-l comunice, indiferent de limba aleasa: engleza sau romana.

De asemenea, participarea la cursuri de engleza pentru copii si dezvoltarea abilitatii de a comunica in a doua cea mai vorbita limba de pe planeta il poate ajuta pe copilasul tau sa-si faca prieteni noi si sa cunoasca persoane cu aceleasi pasiuni ca si el. Personalitatea ne este ”slefuita” de suma elementelor cu care interactionam, motiv pentru care participarea la cursuri engleza copii poate fi ocazia de care are nevoie copilul tau pentru a se schimba si a renunta la izolare.

Consulta oferta completa de cursuri de engleza si nu ezita sa soliciti o evaluare de nivel pentru copilul tau. In functie de rezultatul obtinut, acesta va fi repartizat intr-un grup format de 8-10 cursanti (suficient de multi pentru ore interactive, insa suficient de putini pentru a putea beneficia de toata atentia profesorilor si de a participa activ la fiecare curs). In plus, profesorii din cadrul Centrului de limba engleza Flying Colours iti vor oferi feedback periodic, astfel incat sa ai o imagine reala despre evolutia copilului tau.

FOTO: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau