Activitati pentru copii

#grecia antica #misterele greciei antice #expozitie copii #activitati copii #expozitie #copii

Copiii sunt asteptati sa descopere "Misterele Greciei Antice"

Copiii, dar si parintii, sunt asteptati sa descopere misterele Greciei Antice, in cadrul unei expozitii exceptionale. Evenimentul are loc la Biblioteca Nationala a Romaniei intre 10 octombrie si 29 decembrie.

 

Grecia Antica va putea fi explorata intr-un decor spectaculos ce le va permite celor mici sa descopere intr-o maniera ludica, dar educativa, o parte din specificul acestei perioade. “Misterele Greciei Antice” continua astfel periplul cronologic prin istoria civilizatiilor antice, marcand o alta perioada importanta a existentei omenirii.

Expozitia va include prezentari si explicatii ale momentelor, personajelor si obiceiurilor esentiale ale epocii, imbinand faptele istorice redate pe intelesul copiilor, cu elemente de butaforie, dar si ateliere interactive cu scop educational: de la butaforii reprezentand Calul Troian, Acropolele, Labirintul Minoic, cariatide, atlanti sau teatre grecesti, pana la ateliere de scriere sau experimente stiintifice, toate vor incerca sa explice istoria pe intelesul copiilor.

Pretul unui bilet va costa 25 de lei pentru copii, respectiv 35 de lei pentru adulti si va include vizitarea salilor precum si participarea la atelierele interactive. Biletele vor fi puse in vanzare pe eventim.ro, incepand cu data de 10 octombrie, sau pot fi achizitionate de la intrarea in expozitie.

Sursa foto principala: aimgroup.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top