Activitati pentru copii

#pisa de teatru #copii abandonati #donare #donatii

Copiii abandonati urca pe scena pentru a strange hainute si jucarii

Copiii abandonati si cei ce provin din familii foarte sarace vor juca pe scena de teatru pentru a tranga hainute si jucarii. Copiii vin de la casele de copii Mia’s Children din Chiajna si sunt ajutati sa-si implineasca visul de fundatia The Door.

 

Acestia au pregatit un spectacol la care sunt invitati toti cei care doresc sa faca o fapta buna, in luna Mosului. Alaturi de voluntari care au scris si regizat fiecare sceneta, copiii s-au pregatit 3 luni de zile, si-au invins conditia sociala, si-au facut curaj si vor iesi pe scena pentru a avea ocazia sa incante un public larg, dar si sa-si castige un venit pentru cele necesare. Cum? Banii stransi din vanzarea biletelor sunt donati copiilor.

Va asteptam pe 8 sau 9 decembrie 2016 la Sala Studio a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti (Conservator), incepand cu orele 19:00. Dupa momentul artistic al copiilor, cei doi invitati speciali (Magicianul Fun Boy si Neomagicianul Mydas) vor intregi peisajul de divertisment.

Pentru bilete o puteti contacta pe Laura (0745793046), sau pe Cristi (0732307003).

"Copiii sunt foarte talentati si isi doresc tot timpul sa faca lucruri pentru ei sau ceilalti. Multi canta, altii picteaza, iar pe cei carora le place scena veti avea ocazia sa ii cunoasteti. S-au pregatit mult pentru cele doua zile, ar fi pacat sa vada randuri goale in sala. Anul trecut, intr-una din zile, am umplut doar jumatate de sala, iar copiii m-au intrebat "De ce nu vor sa ne vada? Pentru ca suntem de la orfelinat?" Cu toate acestea, daca vom avea cel putin acelasi numar de participanti ca anul trecut, cu siguranta vom inspira multe case de copii si asociatii de ajutor spre a porni in astfel de directii.", a spus Laura Dolis, fondatoarea Asociatiei Hai sa Ajutam.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau