Activitati pentru copii

#spectacole copii #timp liber #opera comica pentru copii #copii

Cel mai placut mod de a petrece timpul liber alaturi de copilul tau

Sa petreci timpul liber alaturi de copilul tau este cel mai placut mod de a te relaxa. Trebuie insa sa tii cont de faptul ca cei mici au nevoie de stimulare, iar nevoia de invatare este foarte mare la aceasta varsta. Asadar, nu ezita sa il duci la teatru sau la opera. Opera Comica pentru Copii este ideala pentru ca cei mici sa se simta bine si sa invete lucruri noi.

Incepand din aceasta toamna, la Opera Comica pentru Copii poti urmari patru premiere la Sala Mare si cate cinci in Salonul Mozart si Sala UnderGrant, noua sala de spectacole destinata tinerilor creatori.

Cea dintai premiera de la Sala Mare va fi opera "Rapirea din Serai", de W.A. Mozart, in regia maestrului Cristian Mihailescu, programata pentru 5 noiembrie 2016. Urmeaza baletul clasic "Spargatorul de nuci", de P.I Ceaikovski, musicalul "Micuta Dorothy" si baletul contemporan "Pinocchio".

De asemenea, publicul se va putea bucura in continuare de programele de succes lansate in stagiunea anterioara: in Salonul Mozart, concerte lectie cu profesionisti care le dezvaluie copiilor tainele muzicii, plus calatoriile cu Nino si solistii OCC prin orasele Europei, precum si tururile interactive "In spatele cortinei", care ii introduc pe micii spectatori in culisele teatrului, la cabine, pe scena, in magazii si salile de repetitii, devenind astfel "Prietenii OCC".

Doritorii pot achizitiona abonamente la Opera Comica pentru Copii, un nou serviciu pentru public, disponibil online, in reteaua bilete.ro. Sub sloganul "timp de calitate impreuna cu copilul tau", abonamentele asigura accesul la un numar consistent de reprezentatii, sambata si duminica, si sunt valabile pentru intreaga stagiune 2016-2017. In plus, includ cadouri variate pentru cei mici, in functie de tipul de abonament ales, precum si participari la tombole destinate exclusiv abonatilor.

Abonamentele Bronze, Silver, Gold si VIP au preturi intre 100-350 RON si garanteaza accesul unei singure persoane la 7 spectacole de weekend, la alegere, locul oferit fiind pe primele randuri, fie la parter, fie la balcon, in functie de abonamentul ales.

Abonamentul Platinum costa 5000 RON si ofera accesul nelimitat pentru doua persoane la oricare dintre cele aproape 100 de spectacole programate in weekend, in Sala Mare, pana in iunie 2017 inclusiv. Amanunte despre beneficiile suplimentare ale abonatilor OCC sunt disponibile pe site-ul institutiei, operacomica.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau