Activitati pentru copii

#vocea romaniei junior #. marius moga #inna #andra

Andra, Moga si INNA asteapta toti copiii talentati la Vocea Romaniei Junior

Vocea Romaniei Junior revine cu un nou sezon. Andra, Marius Moga si INNA sunt pregatiti sa descopere voci de pici.

Cel de-al doilea sezon va incepe in aceasta vara si promite o competitie extraordinara in care micuti extrem de carismatici vor face scena sa vibreze.

Copiii vor demonstra si de aceasta data ca niciodata nu esti prea mic ca sa devii mare, ca sunt pregatiti sa cante in fata unui public numeros si sa primeasca ropote de aplauze, traind astfel povestea frumoasa a copilariei lor.

Daca antrenorii sunt hotarati sa descopere voci incredibile si talente neslefuite cu care sa mearga cat mai departe spre marele trofeu, cei mici ii vor cuceri cu ajutorul calitatilor lor vocale remarcabile, dar si cu dezinvoltura lor si cu determinarea de a reusi.

Telespectatorii vor avea parte in aceasta vara de un spectacol fabulos pus in scena de concurenti plini de energie, de povesti frumoase si intamplari amuzante, pe care gazdele show-ului, Mihai Bobonete si Robert Tudor, le afla de la cei mici, de foarte multa distractie si de emotii care se transforma la primul contact pe care concurentii il au cu scena.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele