Activitati pentru copii

#petreceri copii #spatiu de joaca #activitati copii

Activitati pentru cei mici si cei mari! Unde poti scoate copiii in weekend fara sa te plictisesti!

Cele mai multe spatii de joaca sunt destinate exclusiv copiilor. Acest lucru poate deveni frustrant pentru parintii care se plictisesc pe marginea locurilor de joaca ore in sir. Stiai insa ca exista si locuri de joaca unde copiii se pot distra in voie in timp ce adultii stau la o cafea sau se joaca alaturi de cei mici?

 

Kokos Fun&Play este aliatul tau de nadejde atunci cand vrei sa ii surprinzi pe cei mici si cei mari si sa le organizezi cea mai frumoasa petrecere aniversara sau atunci cand doresti sa petreci alaturi de familie si de prieteni un moment important din viata ta.

"Cu multa daruire si cu mult entuziasm am creat un loc de joaca si de petreceri adresat copiilor, adolescentilor si adultilor, care sa ofere pachete complete pentru organizarea de evenimente private si corporate si de alte activitati pentru copii si intreaga familie. Echipa noastra iti sta la dispozitie pentru a-ti personaliza petrecerea cu meniurile, tematica si decoratiunile pe care le doresti. Dorim ca toti clientii sa fie multumiti, de aceea venim in intampinarea nevoilor fiecaruia. Suntem pregatiti sa iti raspundem la toate intrebarile si te putem ajuta sa organizezi cea mai reusita aniversare. Iti propunem un concept personalizat in functie de dorintele tale, numarul de participanti si buget", a declarat Ana Maria Ghinea, ownerul Kokos Fun&Play.

Kokos Fun&Play presupune un spatiu generos dispus pe 3 niveluri, fiecare nivel adresandu-se unei categorii de varsta si interes, astfel:

La etajul 1 se afla zona pentru copii 0-8 ani, JUNGLE FUN, la etajul 2 se afla zona BE A STAR pentru preadolescenti si adolescenti 8-16 ani, iar la etajul 3 este alocata zona adultilor 18 ani+, numita zona GLAMOUR CLUB.

Tot aici se organizeaza zile tematice de ateliere si workshopuri pentru copii, pentru copii si adulti, pentru familii sau doar pentru adulti. De asemenea, Kokos Fun&Play te ajuta cu oferte customizate, poti personaliza totul de la tematica si concept, pana la decoruri si accesorii; de la meniuri pentru copii si adulti, pana la ateliere si spectacole; de la inchiriere de echipamente si pana la extra serviciile care va sunt puse la dispozitie pentru cea mai reusita petrecere. Fiecare spatiu are o capacitate de peste 50 persoane/nivel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului