Activitati pentru copii

#organizare petrecere #petrecere #copil

5 criterii de care sa tii cont cand organizezi o petrecere aniversara pentru copilul tau

Daca doresti sa organizezi cea mai tare petrecere pentru copilul tau, ai libertatea de a te ocupa la cel mai mic detaliu de acest eveniment special.

Pentru ca cel mic sa se poata bucura de petrecerea data in cinstea sa, dedicarea ta pentru planificarea acesteia reprezinta un lucru pe care trebuie sa il tratezi cu extrem de multa seriozitate.

In acest sens, lucrurile de care sa tii cont, atunci cand organizezi petrecerea aniversara pentru cel mic, au legatura cu: bugetul pentru acest tip de patry, lista cu invitati, meniul pregatit, cea mai potrivita data si tema acestei intalniri.

1. Pregateste din timp un buget gandit cu multa atentie

Chiar si in cazul petrecerii tinute in cinstea unui copil, bugetul trebuie sa reprezinte un element in jurul caruia sa se dezvolte ulterior si celelalte pregatiri ulterioare: bugetul. Fara un buget clar, organizarea poate intampina pe parcurs o multime de dificultati.

Daca organizezi o petrecere aniversara pentru micuta ta, in buget trebuie sa incluzi si rochita pe care aceasta o va purta. Netul iti permite sa beneficiezi de preturi avantajoase, atunci cand doresti sa comanzi online rochii de ceremonie pentru fetite.

Plus ca lista cu articole vestimentare, dedicate unui astfel de eveniment important, este cat se poate de variata. Poti alege rochii de ceremonie pentru fetite in culori pastelate si realizate din tesaturi fine, ce ii pot oferi micutei tale gratia unei adevarate printese.

2. Lista de invitati reprezinta un aspect foarte important

In functie de numarul de persoane invitate la petrecerea copilului tau, poti directiona o parte din bugetul general, despre care am vorbit putin mai sus, catre aspecte precum meniul sau spatiul potrivit pentru acest eveniment.

Iti recomandam ca lista cu persoanele invitate la petrecere sa fie realizata cat mai timp din timp. In privinta construirii acesteia, sugestia este urmatoarea: pune mai intai pe foaie, rudele sale apropiate de varsta, apoi colegii sai, apoi alti prieteni de la locul de joaca din cartier.

3. Un meniu simplu si pe placul tuturor

La un party aniversar, unde mai toti invitatii sunt pusti de varsta celei mici, meniul trebuie sa fie gandit special pentru aceasta intalnire. Fiind plini de energie si chef de joaca, le va fi dificil sa se reintoarca si sa stea la masa, atunci cand preparatele sunt servite.

De aceea, iti recomandam sa iei in calcul varianta unui bufet  suedez, la care cei mici pot apela oricand doresc, pentru a-si incarca bateriile. Vrei sa iasa totul ca la carte, din punct de vedere al mancarurilor? Mizeaza pe aceste feluri de mancare: legume, fructe, branzeturi, carne usoara (ex: felioare de pui), pizza si alte preparate simplu de servit.

4. Cea mai buna data pentru aniversarea celei mici

Cu cat stabilesti mai din timp aniversarea fetitei take, cu atat mai bine. Astfel, toti cei invitati la acest eveniment pot confirma sau declina aceasta invitatie, mai mult decat atat, poti fi si tu flexibil in privinta datei, daca alegi sa te gandesti mai din timp la acest aspect.

In cazul in care organizezi o petrecere pentru cel mic, credem ca o seara din timpul saptamanii este ideala pentru asa ceva. Mai toti pustii ar putea veni, deoarece parintii trebuie sa mearga la job, asa ca sunt mari sanse sa fie in oras. Cat despre alcool, nici nu poate fi problema.

Petrecerea pustilor se termina, de obicei, pe zi. Joaca dureaza pana cand parintii vin sa ii ia pe cei mici de la acest eveniment inedit, la o ora ce nu este deranjanta pentru nimeni. Asadar, daca mizati pe varianta unei zile din timpul saptamanii, astfel pot veni mai toti invitatii.

5. Tema petrecerii pe care o organizezi pentru cel mic

Alegerea unei teme este mai simpla decat ai crede. Spunem asta, deoarece te poti inspira din desenele animate ale celei mici, preferintele pe care le are, pasiunile comune pe care le impartaseste alaturi de cei mai buni prieteni ai sai.

Si aici intervine bugetul despre care vorbeam la inceputul acestui articol, pentru ca daca doresti sa organizezi o petrecere tematica, trebuie sa achizitionezi elemente de decor specifice pentru tema respectiva.

Iata care sunt recomandarile noastre pentru tine, daca doresti sa organizezi o petrecere de aniversare in cinstea copilului tau. Tine cont de ele si simplifica intregul proces de pregatire, pentru a economisi timp si, mai important decat atat, o suma importanta de bani.

FOTO: shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau