Activitati pentru copii

#concert coline craciun #concerte craciun #copii

300 de copii din 28 de orase participa la Marele Concert de Colinde Auchan, un recital inedit de cantece de sarbatori

Intre 15 – 25 decembrie, zilnic, de la ora 17:00, Auchan difuzeaza Marele Concert de Colinde de Craciun, pe canalele oficiale de Facebook si Youtube, precum si in magazinele din intreaga tara. Sustinut de 300 de copii si tineri, din peste 20 de clase premiate de canto si muzica usoara, concertul aduce magia sarbatorilor in casele romanilor si le ofera un recital inedit cu cantece si colinde de sarbatori, de la cei mai talentati copii din tara.

 

Interpretii colindelor feerice au fost selectati dintre cei mai buni, sub atenta indrumare a profesorilor coordonatori, si provin de la scoli de canto renumite din orase precum Bacau, Baia Mare, Barlad, Botosani, Brasov, Bucuresti, Busteni, Cluj, Constanta, Galati, Iasi, Medgidia, Magurele, Moinesti, Onesti, Oradea, Orastie, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Jiu, Targu Mures sau Timisoara. 

In cadrul concertului vor putea fi urmarite tinere talente cu varste pornind de la 5 ani, solisti si grupuri de muzica usoara care au adunat deja in palmares zeci de premii de la competitii nationale si internationale de profil, dar si grupuri folclorice care, prin muzica lor, si-au propus consolidarea unei imagini a traditiilor, datinilor si obiceiurilor autohtone.

„Ne bucuram sa aducem veselie si bucurie in casele romanilor in prag de Sarbatori, cu o selectie exclusiva de cantece si colinde de la cei mai talentati copii din tara. Acestia si-au unit glasurile in Marele Concert de Colinde de Craciun organizat de Auchan, ajuns deja la cea de-a treia editie. Nu putem decat sa ii felicitam si sa speram ca vor fi ascultati si apreciati, de catre publicul larg, asa cum merita” a declarat Cristina Manoliu Savulescu, presedinte la Asociatia Cultural Artistica Sunetul Muzicii.

Cantecele si colindele tematice sunt atat creatii proprii ale scolilor de canto selectionate, cat si piese cunoscute din repertoriul national si international. Cele mai multe dintre melodiile din cadrul Marelui Concert de Colinde Auchan fac parte din categoria pop romanesc, pop international si folclor autentic. De-a lungul concertului, audienta se va putea bucura insa si de momente speciale de jazz si muzica clasica. Mai mult, in ajunul noului an, va fi difuzata si o reinterpretare speciala a traditionalului Plugusor.

Auchan isi propune sa aduca bucuria sarbatorilor de iarna in fiecare casa in ajun de Craciun si sa promoveze tinerele talente, organizand concertul pentru cel de-al treilea an consecutiv, iar acesta va fi difuzat sub forma de episoade zilnice pe canalele de social media ale companiei, precum si in magazinele Auchan. Partenerul media al evenimentului – Radio Itsy Bitsy – va transmite de asemenea Marele Concert de Colinde Auchan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente-pentru-tine-si-copilul-tau