Evenimente

#Zilele Internationale ale Frumusetii #beauty #eveniment

Zilele Internationale ale Frumusetii – eveniment dedicat profesionistilor si amatorilor de beauty

Zilele Internationale ale Frumusetii (ZIF) este un eveniment dedicat profesionistilor ce lucreaza in domeniul Beauty, dar si amatorilor.Este un eveniment specializat pe Masterclass-uri, Demonstratii si Ateliere GRATUITE, unde sunt prezentate tehnici de ultima ora, tendinte din lumea larga, si trucuri pe care toata lumea trebuie sa le stie. Acestea sunt insa dor o parte din surprizele pe care le poti descoperi la ZIF 2018.

Cei mai buni traineri si specialisti din industria beauty vor duce frumusetea la un alt nivel. Evenimentul se adreseaza oamenilor pasionati de frumos, aflati intr-o perpetua cautare a stilului si identitatii prin definirea esteticii personale, a oamenilor care vor sa se inspire pentru ca, de ce nu, mai tarziu, sa poate deveni, la randul lor inspirationali. ZIF este, intr-un cuvant, evenimentul celor care vor sa se simta bine si sa vada frumusetea mai departe de anumite canoane. ZIF inseamna celebrarea bunului gust, a identitatii si frumusetii personale care se afla dincolo de inertie, teama si clisee.

Zilele Internationale ale Frumusetii (ZIF) 2018, este un eveniment ce are loc in cadrul editiei aniversare a Cosmobeauty (10 ani). Evenimentul va avea loc la Crystal Palace Ballroom, in perioada 8-11 martie.

ZIF 2018- workshop-uri, atelierele si masterclass-uri GRATUITE

La Zilele Frumusetii, iubitoarele de Beauty vor putea invata sa realizeze machiaje de zi, bucle, cocuri dar si impletituri in mod corect sub atenta supraveghere a trainerilor si asistentilor Atelierele ILBAH.

Zile de Joi si Vineri (8, 9 Martie) sunt rezervate profesionistilor care vor avea ocazia sa participe la masterclass-uri de Make-up si Hairstyling avand teme actuale si extrem de cautate.

Zilele de Sambata si Duminca (10, 11 Martie) sunt rezervate strict amatorilor de Beauty care vor putea sa se inscrie atat la Workshopurile de Automachiaj, Hairstyling si Cosmetica cat si cele de Masaj si Manichiura.

Ce gasim la ZIF (Zilele Internationale ale Frumusetii)

  • Tendinte si oameni inspirationali
  • Stilisti si makeup artisti din Romania, dar si internationali
  • Worksopuri tematice sustinute de traineri Atelierele ILBAH
  • Culorile primaverii (Ultraviolet – vedeta anului 2018)
  • Masterclass-uri realizate de trainerii BeautyOne
  • Spectacol
  • Inovatie
  • Coafuri de Hollywood
  • Make up... (your mind and join us)

Fiindca ZIF promite tuturor vizitatorilor zile de poveste. Zile in care impreuna vom celebra frumosul si tot ce deriva din el. Fiindca fenomenul beauty cu tot ce implica el este, de fapt, un concept de viata, este industrie si este tehnica. Totul se invata, iar frumusetea se educa si se exerseaza zilnic. Fiindca, demult nu mai tine exclusiv de niste calitati cu care te nasti si atat.

Iar la ZIF (si) asta vom face. Educam si exersam tot ce inseamna beauty.

Cum te inscrii la ZIF?

Esential de stiut este ca la ZIF, locurile sunt limitate si se ocupa pe baza de inscriere prealabila.

Inscrierile sunt gratuite si se pot face pe www.zilelefrumusetii.ro.

Participantii la eveniment vor primi diploma de specializare, nenumarate cadouri, vouchere si discount-uri din partea partenerilor si sponsorilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea