Evenimente

#130 de ani #restaurant bucuresti #aniversare #restaurant

Unul dintre cele mai vechi restaurante din Buresti a implinit 130 de ani

Aproape in inima Bucurestiului, salasluieste una dintre cele mai frumoase capodopere artistice ale marelui Arhitect Ion Mincu. Cladirea, declarata monument istoric, este unul dintre cele mai apreciate restaurante din Bucuresti si toamna aceasta a celebrat 130 de ani.

In frumoasa gradina, la umbra arborilor inalti, al hortensiilor parfumate, la granita cu parcul Kiseleff, se scriu povesti interesante. “Sute de clienti trec zilnic pragul restaurantului si se bucura de experiente memorabile.” – povesteste Geo Repidonis, administratorul restaurantului.

De la gustul de odinioara al bucatelor, la preparate moderne delicioase, la vinuri mereu alese, la evenimente private spectaculoase, toate construiesc ceea ce astazi inseamna CASA DOINA.

Exact cum se petrecea pe vremuri, cu seri dansante, doamne elegante, gradini

misterioase si muzica buna, exact asa a fost si petrecerea aniversara de 130 de ani, ce a avut loc pe 27 septembrie, intr-o seara calduroasa de toamna. Un local de vis, ce este descoperit si de tinerele generatii si iubit la fel de mult, indiferent de varsta.

Alaturi de invitati de seama, atat apropiati ai restaurantului, cat si colaboratori, s-au bucurat de o seara speciala si vedete precum Amalia Enache, Elisabeta Lipa, Dan Cruceru, Roxana Blagu, Miki Buzarnescu, Ana Parvulescu, Dana Savuica, Florentina Opris si Maria Andrei.

Seara a fost incununata de muzica buna a Tarafului Cleante si Diana Matei, precum si a talentatilor Andreea si Xenti Runceanu.

Unei aniversari atat de spectaculoase, nu putea sa-i lipseasca si momentele emotionante. Echipa Casa Doina a premiat cu diploma de excelenta cel mai vechi angajat al restaurantului, pe domnul Nicu Hotin, sef de sala, care a declarat: “In cei 32 de ani dedicati Casei Doina am servit de la ambasadori, la printese, la presedinti de tara si chiar si pe Prima Doamna a SUA, Jill Biden, pe atunci in calitate de sotie a Vicepresedintelui. Anul acesta ies la pensie si o sa imi lipseasca eleganta si atmosfera din fiecare seara, precum si oaspetii care ne trec pragul.”

Casa Doina inseamna traditie, inseamna perfectiune si eleganta, inseamna retete vechi de peste 130 de ani, dar si retete moderne, care sa bucure fiecare dorinta. Casa Doina este locul unde trebuie sa ajungi macar o data.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea