Evenimente

#evenimente weekend 4-5 noiembrie # Make-up Fest #materia #targ de toamna

Unde mergem in weekend-ul 4-5 noiembrie

In acest weekend are loc singurul targ de design contemporam in piele din Romania, MATERIA, dar si Make-up Fest, primul eveniment din Romania dedicat integral machiajului. Nu lipsesc nici targurile de toamna!

MATERIA, ajuns la cea de-a treia editia, are loc in perioada 4-5 noiembrie, la Sala Dalles, si aduce printre expozantii de anul aceste si designeri straini. Organizatorii te “previn” ca vei vedea produse de la designeri mega-talentati, mai ales ca acestia trec printr-un atent proces de selectie inainte de a ajunge in cadrul targului.

Printre brand-urile europene prezente se vor numara Giulia Boccafogli si Maison Dressage din Italia si Christina Karakalpaki din Grecia, cu o selectie inedita de coliere, genti si rochii. La care se adauga bucuria de a achizitiona accesorii cu un design unic si manufacturate de maini atente.

Festival de machiaj

Daca iti doresti demult sa incepi o cariera in machiaj, sa devii model, sa-ti perfectionezi cunostintele sau sa inveti pur si simplu cum sa te machiezi corect, nu trebuie sa ratezi MAKE-UP FEST, eveniment onceput pentru a-i reuni pe profesionistii domeniului dar si pentru a trezi interesul make-up artistilor si marelui public printr-un eveniment singular, festiv.

Make-up artisti romani si straini va vor impartasi pasiunea lor pentru aceasta meserie, lasandu-va sa descoperiti secretele lor.

Targ de toamna

Din lista evenimentelor de weeeknd nu puteau lipsi tragurile de toamna. Asa ca nu rata o noua editie a targului La Naica, in aceeasi frumoasa locatie pe malul lacului IOR Titan la Biserica Maramuresana, unde gasi aromata cafea la nisip, miere, lavanda, produse de ingrijire, decoratiuni de sezon, bunatati de sezon , de tot felul: must, pastrama, mici, fasole cu ciolan, vin fiert, branzeturi si produse din carne afumata, tuica, palinca, dulciuri de casa, placinte moldovenesti si kurtos kalacks!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea