Evenimente

#artfel #teatru #turneu #eu nu contez

Turneul ARTfel 2017: "EU nu contez!", pe mai multe scene din tara

Incepe turneul ARTfel 2017! Pasionatii de teatru pot urmari piesa "EU nu contez!" in trei mari orase culturale. "EU nu contez!" este un "altfel" de spectacol de teatru ce a adunat numeroase critici remarcabile pana in prezent.

 

Piesa, scrisa de un tanar dramaturg roman necunoscut, a adunat critici remarcabile la premierele de la Teatrul Elisabeta din Bucuresti din noiembrie 2016. 500 de spectatori si critici de teatru au fost surprinsi de implicarea unora dintre cei mai buni actori romani intr-un proiect privat nou, dar si de un scenariu indraznet care combina dramatismul specific teatrului cu lirismul muzicii clasice si populare live.

Spectaolul vine cu o surpriza: coloana sonora live (Narcisa Baleanu, nai – muzica populara) cu implicarea extraordinara a unui reprezentant marcant al Filarmonicii "George Enescu": Adrian Petrescu, avand calitatea de regizor muzical.

Din distributie fac parte Marian Ralea, detinatorul premiului UNITER pentru cel mai bun actor, care va juca rolul principal "Iuda", alternativ cu marele actor de film si teatru Vlad Radescu. Distributia este completata de actori cu roluri importante pe scene ca TNB, Odeon, Teatrul Masca, etc., actori consacrati precum Anamaria Pislaru, Sorin Dinculescu si Relu Poalelungi si actori tineri: Antonio Tadeusz Minca, Beatrice Rubica, Altan Safta Zecheria, Georgiana Vratiu si stefan Opreanu.

Dupa succesul din 2016, Turneul ARTfel reincepe in 2017 si va propune, in regim de premiera, un spectacol de teatru diferit, inedit si actual: "EU nu contez!". Unele dintre cele mai mari scene din Romania vor gazdui spectacolul:

1. Teatrul Naţional Bucuresti – Sala Studio (Bucuresti, 13 martie, ora 19:00)

2. Teatrul Naţional Iasi– Sala mare, Opera din Iasi (Iasi, 21 februarie, ora 19:00)

3. Teatrul Municipal Bacovia – Sala mare (Bacau, 20 februarie, ora 20:00)

Biletele, pentru toate cele trei spectacole, au fost puse in vanzare pe mystage.ro precum si la casele de bilete ale celor trei teatre.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea