Evenimente

#clatite bucuresti # turneu clatite #fabrica de clatite #clatite

Turneu pentru gurmanzi

Pana pe 20 aprilie, Bucurestiul devine raiul clatitelor. In fiecare zi te poti delecta cu retete savuroase imprastiate cu generozitate in 10 restaurante din tot orasul. Fabrica de clatite a devenit deja o traditie, asa ca nu ezita sa pleci in cautarea noutatilor gastronomice.  

Iubești iremediabil clătitele, dar parcă nu vrei tot timpul să le prepari acasă! Ei bine, pana aproape de sfarsitul lunii aprilie, poti colinda Bucurestiul in cautarea celor mai delicioase clatite. Zece restaurante din Capitala, partenere Tefal, gazduiesc acest turneu dedicat gurmanzilor. 

Printre specialitatile oferite se numara ”Popeye Cake” – un tort de clătite cu spanac și cremă de brânză pentru zilele în care chiar ai nevoie de energie. Sau strict după modelul hollywoodian,”American pancakes”, îmbină aroma siropului de arțar cu fructe proaspete. Iar dacă vrei să mănânci cot la cot cu muschetarii,poti incerca o porție de ”D’Artagnan`` cu somon, avocado, cremă de brânză și capere.  

Turneul Clătitelor se desfăşoară până pe 20 aprilie în București, la Acuarela Bistro, Coftale, Crama Domnească, Il Villagio, InFusion Bistro and Sports Bar, 3 Kombinat, La Belle Epoque, Maison des Crêpes, Modelier și White Horse.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea