Evenimente

#tineri #conferinta # bookland

Tinerii dornici de a se dezvolta sunt asteptati la conferintele BookLand

Tinerii cu varsta intre 14-24 ani dornici de a se dezvolta profesional si intelectual sunt asteptati miercuri, 23 septembrie sa participe la conferintele BookLand. Acestea se vor desfasura in intervalul orar 15:00 - 17:00, la Academia de Studii Economice (sala Aula Magna). Intrarea este libera!

 

Invitatii speciali sunt: Marina Almasan - producator TVR, Andreea Raicu - speaker motivational, Corina Ozon - scriitoare, si A.Weinberger - chitarist, cantaret, producator, artist promotor al blues-ului american. In calitate de moderator se va afla Cristian Cuciureanu, fondatorul si vicepresedintele Asociatiei Tineri de Succes.

“In viata trebuie sa te ghidezi dupa principiul: "Ai reusit, continua. N-ai reusit, continua!" si sa fii sigur ca intotdeauna cand ti se inchide o usa, in mod automat, ti se deschide o fereastra! Nimic nu trebuie sa-ti stea in cale, daca ai convingerea ca faci un lucru bun; bun nu numai pentru tine, ci, in primul rand, pentru semenii tai.”, a declarat Marina Almasan.

“Lectura in sine nu e doar un mod de obtinere a cunostintelor, ci ar trebui sa devina un obicei. Obiceiul de a citi, ca si umorul, ne poate diferentia unii de altii. As promova asta pana in panzele albe. Nu m-as feri sa spun „E cool sa citesti” sau „Ce misto carte”, daca stiu ca mesajul a ajuns unde trebuie. in era digitala, putem accepta multe schimbari, insa de citit, tot citesti. si cu inima.”, a spus Corina Ozon.

“Libertatea nu este un fenomen de masa. Daca astepti de la o oranduire sa te faca liber atunci obtii exact efectul invers... te vei expune inregimentarii si devii aservit. Eliberarea nu vine nici din bascalie – care este un trend facil si grobian dovedind de fapt disperarea freudiana a celui care-l practica, nu vine nici din smecherie si nu vine nici din fotbal. Ci vine din curajul de a te confrunta cu adevarul tau propriu, de a-ti fi cel mai bun prieten si din dragostea infinita de sine. Vorbeste-ti adevarul, vorbeste-ti sincer si respecta-te.”, adauga A.Weinberger.

BookLand Evolution pune la dispozitia tinerilor platforma online inPractica.ro, prin care au acces la programe de practica, internship, traineeship, part-time jobs si voluntariat in companii sau organizatii din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea