Evenimente

# gradina cu artisti bucuresti #targ de sanziene # gradina cu artisti

Targ de Sanziene! Haine, bijuterii si decoratiuni pentru casa la Gradina cu Artisti

Magia vine de Sanziene la Gradina cu Artisti! Primul targ de Sanziene organizat de Gradina cu Artisti va avea loc in Parcul Kiseleff din Bucuresti, in perioada 15 – 16 iunie. 

 

Sarbatoarea de Sanziene, sau Dragaica, se spune din mosi-stramosi ca e una magica, iar acesta e motivul pentru care Gradina cu Artisti o va sarbatori de doua ori anul acesta, pe 15 – 16 iunie in Parcul Kiseleff si pe 22 – 23 iunie in Gradina Icoanei. Planuim sa avem de doua ori mai multe nopti in care toate minunile sunt posibile si cerul se deschide si de doua ori mai multe zile in care zanele danseaza si sarbatoresc soarele, dragostea si pofta de viata.

Credem ca toate fetele sunt zane de Sanziene si trebuie sa fie si mai frumoase, asa ca am pregatit targ mare cu mesteri priceputi care ne aduc haine, bijuterii, accesorii felurite si multe alte lucrusoare cu care sa va impodobiti, pe care sa le purtati, oferiti in dar sau luati acasa. Nu promitem ca va veti gasi ursitul la balciul nostru de Sanziene dar e un prilej bun sa iesiti din casa si sa vedeti daca a venit si el pe acolo sa va caute.

Si cei mici care ne trec pragul parcului vor avea parte de sesiunile lor de magie, cand lucrurile nu o sa mai fie exact ce erau – transformand lutul si lana in tot ce isi imagineaza, pictand obiecte din ceramic, sticla sau ingerasi din lemn si chiar experimentand cu origami.

Programul complet al Targului de Sanziene il gasiti pe pagina de Facebook Gradina cu Artisti si pe site-ul gradinacuartisti.ro.

Intrarea la toate evenimentele Gradinii cu Artisti este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea