Evenimente

# cadouri traditionale # cadouri de craciun #targ de craciun austria

Targ de Craciun international. Cumperi un cadou si faci o fapta buna

Daca vrei sa cumperi cadouri speciale de Craciun, pe 10 decembrie, la Romexpo Pavilionul C3,va avea loc Bazarul de Craciun IWA, evenimentul filantropic organizat anual de IWA - Asociația Internațională a Femeilor din Romania, care reuneste peste 50 de tari participante. 

Ca în fiecare an, reprezentanții comunității internaționale își vor etala produsele și obiectele tradiționale într-o sărbătoare multiculturală de culori, sunete, arome și gusturi, animată de cântece și dansuri specifice fiecărei țări, toate acestea cu scopul de a veni în sprijinul celor mai vulnerabili membri ai societății. Vizitatorii care vor trece pragul Bazarului de Crăciun vor putea cumpăra cadouri unice, de la obiecte meșteșugărești până la delicatese tradiționale din mai multe țări, și vor putea, totodată, să contribuie la oferirea unei șanse la un trai decent pentru cei nevoiași. Evenimentul este prezidat de către doamna Gladys Abankwa-Meier-Klodt, soția Ambasadorului Germaniei la București, în calitate de Președinte Onorific al IWA Christmas Bazaar, de Marina Coandă Bundac, Președinte al Bazarului de Crăciun, și de Ximena Reyes, Președinte IWA.

„Sunt foarte onorată să fiu invitată să prezidez ediția din acest an a IWA Charity Christmas Bazaar. Cu toate că acesta este primul Bazar de Crăciun organizat de IWA la care particip, acest tip de evenimente de fundraising îmi sunt familiare. În copilărie am ajutat-o deseori pe mama mea când gătea specialități din Ghana și m-am bucurat de rezultatele muncii și energiei mele creative pe care o puneam în slujba persoanelor dezavantajate la bazarurile organizate în Rusia și India. IWA Charity Christmas Bazaar oferă o ocazie unică de a mobiliza diplomația multiculturală și de a-i aduce laolaltă pe expați și pe români deopotrivă, într-un melanj extravagant al produselor tradiționale, mâncarurilor și băuturilor, al dansului și muzicii și al interacțiunii dintre oameni. Cred că nu există un mod mai eficient de a îmbina afacerile și plăcerea pentru a strânge bani pentru acțiunile caritabile ale IWA”, a spus Gladys Abankwa-Meier-Klodt, Președinte Onorific al IWA Christmas Bazaar.

Evenimentul se va desfășura între orele 10:00 - 16:00, iar fondurile strânse vor fi direcționate către o serie de organizații care sprijină persoanele dezavantaje.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea