Evenimente

# cadouri bio # craciun cadouri #cadouri handmade #wham #targ de craciun

Targ de Craciun cu produse facute de mamici creative

Anul acesta, in multimea targurilor de Craciun si-a facut locul unul cu totul aparte: Targul Mamicilor Creative, sustinut de Asociatia Work at Home Moms. Asa cum sugereaza si numele, expozantele sunt mamici care lucreaza de acasa si care va asteapta pe 19 decembrie la Alandala cu zeci de produse care mai de care mai deosebite.

La targ veti gasi produse bio, haine unicat, jucarii creative, decoratiuni de Craciun si nu numai, podoabe si bijuterii, dar si servicii de grafica si design, ateliere si multe alte surprize. Ce este diferit la acest targ este faptul ca parte din fondurile stranse cu aceasta ocazie se vor duce la mame singure

"Directionam parte dintre fondurile stranse spre o cauza frumoasa si duioasa: campania Mamele singure au superputeri, prin care ne dorim sa asiguram unui numar de cel putin 30 mame singure un program de consiliere personala si profesionala pentru a evita situatiile extreme", explica Elena Gorun, presedintele Asociatiei. 

Iata care este programul targului de la Alandala, de sambata: 

10.00-11.00- LICITATIE tablouri Work at Home Moms Romania, layout carti de vizita oferite de Imagine People, tablou Laura Mihaela, set decoratiuni de Craciun Linda MaryAnn
11.00 - 12.00 - ATELIER de cosmetica raw
13.00 -14.00 - ATELIER globuri de lana
14.00 - 15.00 - ATELIER de faurit povesti 

Targul isi va inchide portile la ora 16.00. Mai multe detalii gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului, aici. Si iata si cateva dintre produsele ce vor fi expuse spre cumparare la Targ:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea