Evenimente

#bilete concert #ziua femeii #bilete #concert stefan banica jr #stefan banica jr

Stefan Banica va sustine pe 5 si 6 martie doua concerte dedicate femeilor

Stefan Banica Jr. va sustine doua concerte acustice de exceptie dedicate femeilor. Este al cincilea an consecutiv cand Stefan Banica Jr. le pregateste surprize de proportii doamnelor si domnisoarelor, cu ocazia Zilei Femeii.

Cei care vor fi prezenti la concert vor putea asculta live cele mai frumoase cantece de dragoste, hituri binecunoscute, dar si piese noi.

“Va asteptam sa vedeti un altfel de concert. Este pentru al cincilea an consecutiv si ma bucur ca ne intalnim din nou la concertele dedicate doamnelor si domnisoarelor, dar nu numai. Voi ati facut posibile aceste intalniri ale noastre la concertele din luna martie, an de an ati fost alaturi de noi. Astept cu drag sa ne intalnim si sa cantam impreuna cele mai frumoase cantece de dragoste, pe 5 & 6 martie”, a spus Stefan Banica.

Spectacolele vor avea loc pe 5 si 6 martie, ora 19:30, la Circ & Variete Globus, sub titulatura “Te iubesc, femeie!".

Biletele se gasesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul National, statia de metrou Unirii 2 si online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro si www.eventim.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea