Evenimente

#mesaje iubiti #mesaje de casatorie #mesaje de nunta

Solutia perfecta pentru momentele in care vrei sa faci o urare amuzanta, creativa, romantica, inteligenta si nu ai cuvintele la tine

Nu toata lumea se naste cu un simt artistic dezvoltat, cu abilitatea de a se juca cu cuvintele, cu capacitatea de a dezvolta povesti frumoase sau simple fraze care sa ajunga la inima oricui. Nu oricine se naste cu acest talent de a transmite emotii prin cuvinte, de aceea cele mai multe persoane aleg sa „copieze” mesajele de pe internet, astfel incat sa para cat mai interesante.

Din pacate, unele sunt scrise doar pentru a rima, doar pentru a fi postate undeva si pentru a castiga bani. Unele chiar nu ajung la inima, ci reusesc sa deranjeze cititorii. Un site special cu mesaje de noapte buna, pe care cei interesati le pot transmite persoanelor dragi este intotdeauna bine-venit in lista de site-uri salvate in istoricul gadgetului folosit.

De asemenea, o urare de nunta nu este dificil de realizat, insa este mult mai simplu si cu efect mai sigur sa fie copiata de pe un site pe care vizitatorii virtuali il apreciaza.

Cum faci cea mai draguta urare de noapte buna iubitului sau iubitei?

Mesajele de noapte buna sunt cele trimise dupa lungile conversatii purtate la telefon de iubiti, sunt acele mesaje cu subinteles, care transmit iubire, vise placute, un somn linistit.

Important este ca aceste mesaje sa nu se repete in fiecare seara deoarece, in cazul relatiilor la distanta, acest lucru se va dovedi o reala „moarte a pasiunii” intre cei doi tineri indragostiti. Daca se intampla ca unul dintre ei sa fie in pana de idei, este important sa aleaga un mesaj mai special, pentru a aduce linistea in mijlocul noptii, stiind ca mereu se afla unul in gandurile celuilalt.

Sunt mesaje de noapte buna foarte serioase, romantice, care vor trezi fiori iubitului sau iubitei, dar si mesaje de noapte buna amuzante, care vor aduce un zambet in coltul gurii si ii vor ajuta sa treaca mai bine peste dor si peste distanta care desparte cuplul.

Din cele peste 50 de mesaje de noapte buna, cu siguranta unul pe seara, atunci cand unul din parteneri se afla in pana de idei, va aduce relatiei un plus de romantism.

Tu stii sa faci o urare de nunta tinerilor insuratei?

Celebra urare „casa de piatra” nu mai este suficienta pentru a aduce zambetul pe buze si increderea tinerilor insuratei ca acest eveniment le va schimba viata in bine. O urare de nunta bine alcatuita poate fi mai importanta decat un dar bine ales, decat o suma de bani importanta si decat un buchet de flori adus miresei.

Nunta este evenimentul in care este nevoie de cuvinte alese, sincere, in care gandurile trebuie impartasite, in care mirii primesc atat urari venite din inima, cat si urari mai amuzante si mai haioase. Cu certitudine, mesajele prezentate pe site vor atrage atentia celor invitati la un astfel de eveniment care, pe langa darul de nunta, doresc sa faca si un cadou spiritual.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea