Evenimente

#serile tinerilor coregrafi romani #coregrafi #eveniment

Serile Tinerilor Coregrafi Romani

Serile Tinerilor Coregrafi Romani este un proiect realizat de Asociatia "A&A Associated Artist" prin programul "Dance Re-Generation" co-finantat de Administratia Fondului National Cultural – A.F.C.N.

 

"In Romania exista prea putine structuri care sa ofere coregrafilor tineri permanente cai de dezvoltare profesionala, ajutor logistic si financiar. Din cauza acestor lipsuri multi tineri de valoare nu ajung sa-si prezinte creatiile in fata unui public larg, se simt deseori izolati. Putinele programe de dans, lipsa unor initiative de ajutorare profesionala reala a coregrafilor tineri ne-au condus a spera ca printr-un astfel de proiect am putea ajuta descoperirii unor formule de integrare a tinerilor coregrafi si dansatori in mediul artistic autohton, de finantare a acestora, gasirea unor modalitati reale de comunicare intre tinerii creatori. Va prezentam creatiile lor in cadrul acestor doua seri coregrafice.", declara Andreea Tanasescu- realizatorul proiectului.

Serile Tinerilor Coregrafi Romani, are loc in perioada 13, 27 noiembrie, la Teatrul National Bucuresti, Sala Atelier, incepand cu ora 19:00 .

Din program:

"Me, Myself and I" - Coregraf: Carla Waltner

"Multumesc, Stingeti"-Coregraf: Bianca Bor

"SH Φ RA" - Coregrafi: Simona Dabija, Mariana Gavriciuc, Camelia Neagoe, Oana Zara

"When Darkness Becomes Light"- Coregraf: Daniel Alexandru Dragomir

"Under the influence of creation" - Coregraf: Diana Chira

"Masterpiece" - Coregraf: Ana Visan

"Sa mai iubesti?" - Coregrafi: Vanda Stefanescu si Valentin Stoica

"Minor Swing!"- Coregrafi: Valentin Stoica si Ross MacCow

"Essence" - Coregraf: Vanda Stefanescu

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea