Evenimente

#casa filipescu-cesianu #seri literare #muzeul de istorie #literatura #bucuresti

Continua serile literale sub genericul "Deznodamantul nu conteaza"

Continua serile literale sub genericul "Deznodamantul nu conteaza". In aceasta seara, la Muzeul Municipiului Bucuresti, alaturi de Asociatia Creatorilor de Fictiune si revista Fictiunea OPTm, are loc o noua editie a ciclului dedicat lecturilor, discutiilor si momentelor de performing art.

Incepand cu ora 19:00, in gradina Casei Filipescu-Cesianu (Calea Victoriei 151), in curtea Muzeului Municipal, o vei putea asculta pe Emilia Toma, care citeste unde se deschide cartea. De asemenea, Carmen Tanasoiu va povesti despre un obiect din muzeu, iar Alina Pavelescul va spune o poveste al carei deznodamant nu conteaza. De asemenea, vei putea lua parte la o polemica intre Ligia Parvulescu si Bogdan Raileanu.

"Va asteptam pe inserat, in gradina Casei Filipescu-Cesianu, ca sa intelegem impreuna esenta nemuritoare a verilor bucurestene!” este indemnul lansat de Doina Rusti, scriitor, profesor universitar si scenarist.

Intrarea este libera.

Un eveniment creat de ACF, Fictiunea OPTm si Muzeul Varstelor

https://asociatia-creatorilor-de-fictiune.ro/index.html

https://fictiunea.ro

https://muzeulbucurestiului.ro/casa-filipescu-cesianu.html

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea