Evenimente

#activitati decembrie #targ de craciun #craciun #evenimente

Sarbatoreste magia Craciunului in mijlocul naturii! Targuri si activitati de neratat in luna decembrie

Decembrie este cea mai frumoasa luna din an. In aceasta luna, atat cei mici cat si cei mari asteapta cu nerabdare cadourile puse de Mos Craciun, sub brad.

Pana atunci insa, ne putem bucura de o calatorie virtuala intre Polul Nord si Polul Sud, ateliere, targuri si alte activitati specifice acestei perioade din an.

Atat adultii cat si copii sunt sunt asteptati sa se lase ghidati de curiozitate si sa descopere cum se vede lumea din interiorul unui igluu, cum e viata la cei doi poli si de ce Craciunul este cea mai indragita sarbatoare a anului. Printre surprizele de care se pot bucura toti vizitatorii centrului comercial ParkLake se numara si activitatile tematice pentru copii si parinti, targul de Craciun amenajat intr-un cadru de poveste, jocuri interactive, realitate virtuala, atelierele pentru cei mici, magie cu gheata, spectacole si colinde.

Targ de Craciun si decoratiuni inspirate

In perioada 24 noiembrie – 23 decembrie, targul de Craciun organizat la ParkLake isi asteapta vizitatorii cu cele mai inspirate propuneri de cadouri pentru cei dragi. O varietate de decoratiuni, bijuterii si accesorii, oranamente si aranjamente pentru Craciun sunt pregatite special, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Activitati tematice

Intre 6 si 24 decembrie, vizitatorii centrului comercial sunt asteptati zilnic sa descopere lumea de poveste de la Polul Nord si Polul Sud, sa se distreze cu jocurile interactive special aduse pentru ei si sa traiasca o experienta inedita in realitatea virtuala.

In fiecare joi si vineri, in intervalul 18:00 – 20:00, copiii sunt invitati sa participe si sa se distreze la cele mai creative ateliere de Craciun. Indrumati de un eschimos si o gasca de spiridusi, acestia vor realiza zapada si fulgi de nea, pinguini veseli, figurine din ipsos si decoratiuni de brad din materiale neconventionale.

Zilele de sambata si duminica (intre orele 14:00 si 20:00) sunt destinate jocurilor, concursurilor, dar si pieselor de teatru care fac parte din programul ParkLake pe perioada Craciunului. Cei mici vor putea petrece momente minunate in compania celor mai dragi personaje din povesti. Mai mult, pe 16 decembrie, actrita Tily Niculae lanseaza o noua piesa de teatru - "Atelierul lui Mos Craciun", un spectacol pentru toate varstele, care surprinde perfect esenta sarbatorilor de iarna.

Pe 16 decembrie, Mos Craciun ajunge la ParkLake si asteapta toti copiii sa il intampine cu poezii si voie buna. O parada speciala va fi pregatita in onoarea lui, iar spiridusii ii vor fi alaturi si il vor ajuta sa imparta multe cadouri si jucarii, pana pe 24 decembrie.

Nici iubitorii sporturilor de iarna nu se vor plictisi anul acesta! Ei sunt invitati in fiecare zi la distractie pe patine, in cadrul patinoarului din exteriorul centrului comercial.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea