Evenimente

#Nadine Voindrouh # Body Mind Spirit EXPO #rita muresan

Rita Muresan si Nadine Voindrouh te invata cum sa ramai sanatoasa si relaxata, la Body Mind Spirit EXPO

In weekendul 29 septembrie-1 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti, are loc cel mai important eveniment dedicat sanatatii, frumusetii si dezvoltarii personale, Body Mind Spirit EXPO, iar intrarea este libera.

Incepand de vineri, 29 Septembrie, si pana duminica, 1 octombrie, este deschis evenimentul ce are ca scop constientizarea pericolelor determinate de ritmul alert al vietii din zilele noastre, ce ameninta sanatatea noastra fizica, mentala si sufleteasca si determinarea cat mai multor persoane sa adopte un stil de viata echilibrat.

In vremea in care stresul este considerat boala secolului XXI, Body Mind Spirit EXPO este alternativa perfecta pentru un weekend relaxant, dedicat persoanei tale, departe de problemele cotidiene, fiind locul ideal pentru prospectare si dezvoltare personala.

Printre invitatii speciali ai acestei editii numara Rita Muresan, Nadine Voindrouh, Camelia Patrascanu sau Cristian Pompei.

 Vocea lui Braco ajunge la Body Mind Spirit EXPO, intr-o conferinta unica, gratuita, in premiera in Romania. Vino sa te convingi singur de fenomenul care a marcat intreaga lume.

Evenimentul gazduieste trei zone de interes:

  • Zona de expozitie cu vanzare, unde poti gasi: produse naturiste, alimente bio, suplimente alimentare naturale, produse de detoxifiere, cosmetice bio, carti de dezvoltare personala si spiritualitate, produse alimentare raw-vegane, cristale terapeutice si multe altele. Cele mai importante si indragite companii, dar si mici producatori si expozanti locali, au pregatit reduceri si promotii special pentru targ.

  • Sectiunea de conferinte sustinute de importante voci din domeniu: psihologi, nutritionisti, astrologi, maestri spirituali, terapeuti si personalitati publice.

  • Zona de demonstratii si momente artistice, unde te invitam sa te relaxezi si sa te deconectezi pentru cateva momente de la ritmul alert al zilelor noastre.

“Ii asteptam pe toti cei interesati de sanatatea proprie precum si a celor dragi, pe toti cei interesati de dezvoltarea planului personal si spiritual, pe cei interesati de medicina si tratamentele naturiste sa ne viziteze in perioada 29, 30 Septembrie si 1 Octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

Body Mind Spirit EXPO Editia XXII inseamna peste 100 de companii expozante care ne vor fi alaturi, ce reprezinta atat branduri romanesti cat si internationale, precum si mici producatori locali, mai mult de 35 de conferinte cu intrarea gratuita, sustinute de importante voci din domeniile de interes ale expozitiei, precum si alte zeci de demonstratii. “ au declarat organizatorii , care promit cea mai mare editie a evenimentului, in anul care marcheaza implinirea a 10 ani de existenta in Romania.

Verifica lista completa a conferintelor, demonstratiilor si programul de vizitare pe site-ul: www.bmse.ro sau pe pagina noastra de Facebook!

Intrarea este libera!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea