Evenimente

# revelion 2015 concerte # concerte revelion bucuresti #revelion 2015 # concerte revelion

Revelion gratuit. Unde te poti distra in aer liber de Anul Nou!

Nu ai inca niciun plan de Revelion? In Bucuresti, dar si in marile orase din tara se organizeaza numeroase concerte in aer liber. 

Iata unde te poti distra gratuit pana in zorii zilei in noul an: 

In Bucuresti, pentru a saptea oara consecutiv, Revelionul se organizeaza in Piata Constitutiei. Intitulat „HaHaHappy New Year Bucuresti 2015”, evenimentul se anunta unul de senzatie, cu numerosi artisti de renume si cu un spectacol grandios de artificii. 

Pe scena vor urca Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pasca, Brighi. Pe durata evenimentului, prietenii HaHaHa Production – Loredana, Andra, Delia si Vama – vor sustine cate un concert. Atmosfera va fi intretinuta pe toata perioada de Smiley si de Pavel Bartos.

Si in Parcul Titan primaria sectorului 3 pregateste un spectacol in aer liber, in cadrul caruia vor canta Annes, Bere Gratis, Guess Who, Dj Rynno, Sylvia, Mihai Margineanu, Elena Gheorghe si Voltaj.

In tara, distractie la cote maxime

Timişorenii pot petrecere Revelionul gratis in Piata Victoriei. Distractia va incepe de la ora 21.30, cu Anastasiu Sandu, iar de la ora 23.00 trupa Vunk va incinge atmosfera pana miezul noptii. 

Clujenii vor avea parte de un spectacol grandios in Piata Unirii, incepand cu ora 22.00, cu Costi Camarasan Band. De la ora 23.00 cantaThe Asteroids Galaxy Tour, iar de la ora 24.00 primaria promite un spectacol surpriza. Municipalitatea va pune la dispozitia celor prezenti si 700 de sampanii. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea