Evenimente

#Radu Gheorghe #one man show #stand up comedy

Radu Gheorghe, cinci roluri intr-un singur spectacol

Luni, 23 mai, ora 19.00 la Teatru la Cinema, actorul Radu Gheorghe ii invita pe spectatori la spectacolul "Tata este gras…si alte povestiri", One Man show, in care actorul va avea postura de povestitor, mim, solist, instrumentist, improvizator in stil Stand-up Comedy.

Pornind de la cateva intamplari descrise de Jim Gafigan in cartea sa "Tata este gras", Radu Gheorghe, dezvolta si transforma subiectul initial, intr-o poveste fantastica si reala in acelasi timp, care-i poarta pe spectatori in lumea lui.

Teatru la Cinema - Cinema Muzeul Taranului din Muzeul Taranului Roman anunta un spectacol complet si complex, interactiv si universal, o sedinta de terapie prin muzica si ras care se adreseaza. Show-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si tuturor categoriilor sociale.

Pretul unui bilet este de 35 de lei. Biletele pot fi rezerva la 0310051620 si pe www.teatrulacinema.ro. Online, pot fi achizitionate de pe www.iabilet.ro, www.ticketnet.ro, www.startickets.ro si www.bilet.ro.

Sursa foto: rentaband.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea