Evenimente

# design produs # avon challenge #hospice casa sperantei #parfum #design

Provocare la inspiratie. Cum 10 creatii unicat ii vor ajuta pe cei ocoliti de sansa

10 artisti au fost provocati sa creeze produse care sa infatiseze femeia in toata splendoarea si complexitatea ei. Ca inspiratie au avut... cate un parfum.

Artiștii care au acceptat provocarea AVON sunt:

  • Ioana Ciolacu și Mihai Dan Zarug - Design vestimentar
  • Mădălina Teler și Liliana Stoica - Design de produs
  • Carla Szabo și Alexandra Ungurelu - Bijuterie
  • Cătălin Georgescu și Cristian Vasile - Fotografie
  • Mădălina Andronic și Ioana Șopov - Ilustrație

Munca acestora a fost documentată de 5 bloggeri reprezentativi pentru fiecare categorie, care au oferit, timp de două luni, detalii despre procesul de creație: Maurice Munteanu – design vestimentar; Sânziana Pop – design de produs; Noemi Meilman – bijuterie; Dragoș Asaftei – fotografie; Designist.ro – ilustrație. 

Tinerii creativi au surprins femeia AVON în două ipostaze diferite: cinci dintre ei au vorbit despre distracție, cinci despre relație, spunând, de fapt, povestea oricărei femei: cu stări și emoțiii diferite, uneori contradictorii, dar care îi influențează gesturile, inclusiv parfumurile pe care alege să le poarte.

“Inspiration Challenge a devenit, în mai puțin de doi ani, un proiect de referință. Lucrul  cu care ne mândrim cel mai mult este implicarea unor oameni talentați, pe care îi admirăm și care ne-au surprins prin maniera unică în care au înțeles acest proiect”, a declarat Denisa Mihai, PR & Advertising Manager AVON România și Moldova. 

Ca și anul trecut, obiectele create pentru Inspiration Challenge au sustinut o cauză socială, pe 15 noiembrie acestea au facut obiectul unei licitații caritabile, în beneficiul HOSPICE Casa Speranței.

Parfumurile selectate pentru cea de-a doua ediție Inspiration Challenge au fost Luck, Today Tomorrow Always, Femme, Parisian Chic, Instinct, Outspoken Intense by Fergie, Elite Gentleman, Exploration, Christian Lacroix Ambre și Premiere Luxe Gold Blush.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea