Evenimente

#cinema in aer liber #cinema

Peste 10.000 de persoane s-au bucurat de filme in aer liber

Cel de-al VII-lea sezon de Cinema in aer liber, care a avut loc pe Insula Artelor din Bucuresti, s-a bucurat de un succes rasunator. Peste 10.000 de spectatori s-au bucurat de filme de oscar, in aer liber, alaturi de cei dragi.

 

Primaria Sectorului 3 impreuna cu Metropolis Film au organizat, in perioada 20 august-15 septembrie, cea de-a VII-a editie a evenimentului "Cinema in aer liber". Cele 24 de proiectii ale filmelor programate au adunat un public de peste 10.000 de spectatori.

Evenimentul a adus pe marele ecran, pentru publicul larg, o selectie de 20 de filme, dintre care 10 filme noi in selectia oficiala, apreciate la nivel global de catre public si criticii de film si o retrospectiva a unor filme clasice, in selectia Mari Regizori Italieni.

Cinema in aer liber isi propune la fiecare editie sa ofere spectatorilor o alternativa la vizionarea filmelor la televizor sau in multiplexuri si, prin selectia prezentata, urmareste sa atraga publicul larg catre filmele de autor. Desi pe insula, sub cerul liber, peliculele vor putea fi vizionate in conditiile unei sali de cinema moderne, la standarde europene.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea