Evenimente

#festival rock #october rocks #festival

Oktober Rocks! - Festivalul de rock al celei mai mari berarii din estul Europei

Festivalul Oktober Rocks! al Berariei H se imbogateste cu trupe legendare ale caror hituri au zguduit radiourile romanilor ani de zile! Pe langa trupele deja anuntate la festivalul rock al Orasului cu Chef de Viata, pe scena Berariei H vor mai concerta trupele Partizan, Stonelight, C.O.D., Bridges si Blade Strings, intregind atmosfera incendiara cu melodii celebre si indragite de catre toti iubitorii de muzica rock.

Ideea inedita Oktober Rocks! a pornit din dorinta de a antrena publicul iubitor de muzica rock intr-un show de exceptie alaturi de trupe celebre atat din Romania cat si din alte tari. Festivalul va avea loc in zilele de 17, 18 si 19 octombrie in incinta Berariei H, iar surprizele se vor tine lant!

In prima zi a festivalului, vineri, 17 octombrie, pe scena Orasului cu Chef de Viata vor urca Kempes, Timpuri Noi, Desant, Balde Strings si trupa Eurosmith Tribute Band. A doua zi a festivalului intampina publicul cu o selectie de trupe ale caror nume se afla pe buzele tuturor cunoscatorilor: Alternosfera, Niste Baieti, Popa Sapka, Partizan, Bridges si Depeche Mode Tribute Band. Ultima zi de Oktober Rocks! este marcata de trupele Aura, Ambramarie, Cristi Minculescu & Nutu Olteanu, Supergrup, C.O.D., Trooper si Stonelight.

Evenimentul Oktober Rocks! este realizat in partneriat cu Rock FM si isi propune sa aduca impreuna formatii legendare pentru a sarbatori impreuna stilul muzical preferat al generatiilor rebele prezente, trecute si viitoare. Pretul unui bilet pentru una dintre cele 3 zile este de 20 de lei, iar pentru toate cele 3 zile, 40 de lei. Biletele se pot achizitiona atat online prin reteaua iabilet.ro, cat si fizic, de la intrare, in zilele festivalului.

Esti asteptat la acest eveniment inedit in zilele de 17, 18 si 19 octombrie pentru o portie zdravana de distractie si spectacol alaturi de trupele tale preferate! Pentru ca …. unde rock nu e, nimic nu e!

Despre Beraria H

Beraria H are o capacitate de peste 2.000 de locuri si este cea mai mare din tara si estul Europei.
In fiecare saptamana, la Beraria H, supranumita Orasul cu Chef de Viata exista o diversitate de evenimente de la concerte, expozitii si pana la spectacole tematice, de dans si improvizatie. Pentru a rezuma ceea ce inseamna Beraria H: o experienta senzationala, completa, plina de energie in care spectacolul de calitate si voia buna se gasesc in cantitati nelimitate!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea