Evenimente

#concert Ed Sheeran #Ed Sheeran #vanzare bilete #suplimentare bilete Ed Sheeran #Ed Sheeran in Romania #bilete Ed Sheeran

Nu ai apucat sa-ti iei bilet la concertul Ed Sheeran? Inca 1.000 de bilete puse in vazare

Pentru a face evenimentul accesibil unui numar cat mai mare de fani, in conditii de confort si sigurata pentru toti spectatorii, echipa de productie a concertului Ed Sheeran a realizat o noua analiza a spatiului in urma careia a decis sa suplimenteze numarul locurilor la categoria Acces general in picioare pentru concertul din 3 iulie de la Bucuresti.

 

Fanii Ed Sheeran vor mai putea achizitiona inca 1.000 de bilete la categoria Acces in picioare-Gazon, in valoare de 199 RON, incepand de astazi, 19 aprilie, orele 15:00.

In afara de cele 1000 de bilete sumplimentate astazi, singura categorie care mai este inca disponibila, intr-un numar foarte redus, este Acces pe scaune, in valoare de 299 RON (plus 15 RON taxa de livrare, ori 3 RON taxa de ridicare a comenzii de la casa de bilete Eventim) sunt si ele disponibile.

Biletele la concertul Ed Sheeran Bucuresti se pot achizitiona bilete, doar online, pe eventim.ro.

Politica de vanzare a biletelor

Ed si echipa sa au o politica foarte stricta legata de vanzarea ne-etica a biletelor prin intermediul website-urilor secundare sau a altor metode neoficiale.

Toti clientii sunt indemnati sa foloseasca doar site-urile oficiale pentru bilete din lista afisata pe Edsheeran.com.

Astfel, pentru a impiedica eforturile de revanzare neetica a biletelor, preturile absurde si inselarea fanilor, biletele la acest concert se vand personalizate cu numele cumparatorului imprimat pe fiecare bilet. O persoana poate comanda in numele sau maxim 4 bilete, iar la momentul in care se face accesul la spectacol, cel putin numele de familie imprimat pe bilet trebuie sa corespunda cu documentul de identitate prezentat, iar a doua (si posibil a treia si a patra) persoana poate avea acces doar impreuna cu persoana posesoare a cartii de identitate. La cerere, trebuie prezentata si dovada platii biletelor.

Organizatorul evenimentului si Eventim au dreptul de a anula comanda clientului, daca aceasta a incalcat conditiile de achizitie stabilite de organizator si afisate pe eventim.ro.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica documentele de identitate la intrarea in zona de spectacol. Va rugam aduceti un document de identitate valabil si intrati la spectacol impreuna cu prietenii si familia cu care ati achizitionat biletele.

Metodele de plata: http://www.eventim.ro/ro/modalitate_de_plata/.

Revanzarea biletelor atat in regim propriu cat si prin alte companii de ticketing este strict interzisa!

La concert nu este permis accesul copiilor sub 6 ani.

Copiii cu dizabilitati si insotitorii acestora vor beneficia de acces gratuit la spectacol, in limita locurilor disponibile.

Adultii cu dizabilitati grave (nivel 1) sau accentuate (nivel 2) si insotitorii acestora vor beneficia de acces gratuit in limita locurilor disponibile. Informatii si inregistrari la contact@eventim.ro.

Pentru lista de intrebari si raspunsuri, va rugam accesati – Edsheeran.com sau eventim.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea