Evenimente

# marele targ de vinuri roze #targ de vinuri roze #targ de vinuri #romania

Marele Targ de vinuri roze da startul verii

Din ce in ce mai popular in preferintele romanilor pe tot parcursul anului, sortimentul roze a devenit vedeta raionului de vinuri. In perioada 4 – 17 mai 2022, hipermarketurile Auchan Romania gazduiesc Marele Targ de vinuri roze, iar cunoscatorii de vinuri, dar si amatorii de bauturi atent selectionate, se pot bucura de o selectie rafinata de 150 de sortimente, provenind de la 16 crame romanesti si 4 crame din Republica Moldova.  

 

Pentru editia de anul acesta, Auchan a pregatit o oferta bogata, cu o multime de noutati, 50% dintre sortimentele roze fiind prezente pentru prima data in oferta retailer-ului. Clientii se pot delecta cu gustul vinului roze – linistit si spumant - din toate regiunile viticole ale tarii, precum Banat, Crisana, Dobrogea, Moldova, Muntenia, Oltenia sau Transilvania, dar si de specialitati din Republica Moldova.

Printre cramele romanesti din cadrul targului se numara Bucium, Budureasca, Oprisor, Recas, Vinarte, Domeniul Bogdan, Segarcea, Aurelia Visinescu, Silvania, Tohani, Sarica Niculitel, Domeniile Samburesti sau Vinju Mare, in timp ce din Republica Moldova iubitorii de vin roze vor gasi produse de la crame de renume precum Castel Mimi, Domeniile Davidescu, Fautor si Purcari.

In plus, membrii programului de fidelitate MyCLUB Auchan au parte si de pana la -30% bonus pe cardul de fidelitate, la o selectie de zeci de produse.

Potrivit companiei, vinul roze a devenit din ce in ce mai cautat pe tot parcursul anului, nu doar in sezonul estival. Auchan Romania isi propune sa raspunda preferintelor clientilor sai si va diversifica constant gama de vinuri roze disponibila la raft, punand accent pe productiile romanesti. 

Toate produsele din oferta pot fi comandate si online de pe auchan.ro, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazine, respectiv din parcarile hipemarketurilor, prin serviciile gratuite Click&Collect si Auchan Drive.   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea