Evenimente

#321 sport #cupa alergarii #inscrieri

Mai sunt doar 5 zile de inscrieri pentru Cupa Alergarii by 321sport

Pe 5 noiembrie are loc pentru prima data in format fizic Cupa Alergarii, un eveniment 321sport #RunningCulture, care provoaca alergatorii sa isi depaseasca limitele intr-un format competitional unic. Inscrierile sunt deschise pana pe 31 octombrie.

 

Evenimentul aduce pe pista de atletism Lia Manoliu din Bucuresti sportivi amatori si profesionisti.

Competitia va fi impartita in doua faze. In FAZA CALIFICARILOR, toti participantii vor parcurge 4 probe (de 2 ori 100 metri sprint si cate o data 400 metri si 5000 metri). In urma calificarilor, participantii vor sti unde vor concura in faza finala: in Play-off (Dedicat celor mai performanti alergatori. Aici pot fi atat alergatori profesionisti, cat si amatori cu performante bune.) sau Play-out (Dedicat celor care au fost mai lenti in faza calificarilor. Accederea in play-out este dedicata strict sportivilor amatori.) In FAZA FINALA, atat cei din play-off-ul masculin si feminin, cat si cei din play-out vor alerga o singura distanta: 800 metri.

Vestea buna si totodata bonusul acestei competitii este o sedinta foto. Toti participantii vor fi fotografiati de Adi Bulboaca, in studioul lui. Adi Bulboaca este un fotograf de exceptie si un membru activ al comunitatii 321sport, alaturi de care a terminat primul maraton in 2022, ca pregatire pentru Arctic Ultra 2023.

Inscrierea la Cupa Alergarii se face online pe site-ul https://cupaalergarii.321sport.ro, taxa de participare este de 50 lei si reprezinta o donatie directa catre Asociatia Zi de Bine. Participantii sunt incurajati insa sa fie mai generosi si sa doneze mai mult Asociatiei, dat fiind ca toate fondurile obtinute din aceasta competitie vor fi redirectionate pentru sustinerea proiectului „Plantati in Amintire”.

„Prin acest eveniment ne-am propus sa ne continuam misiunea de a populariza alergatul ca sport de masa, dar si sa oferim o expunere cat mai mare sportivilor profesionisti si amatori. Este o competitie la care poate participa oricine, indiferent de nivel. Evenimentul va fi transmis live, printr-un broadcasting organizat cu multiple camere video, cu regie de la fata locului, oferind astfel posibilitatea ca toti fanii alergarii sa urmareasca acest eveniment, iar cei care participa sa primeasca oportunitatea de a fi sub lumina reflectoarelor intr-o transmisiune profesionista.” spune Radu Restivan, fondatorul 321sport.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea