Evenimente

#concert LP #romania #concert

LP revine in Romania, la doar un an dupa ultimul concert!

La doar un an dupa ultimul concert sustinut in Romania, LP revine pentru cea mai cool petrecere a verii. Artista cu o voce inconfundabila readuce hiturile indragite de public pentru a patra oara in Romania, pe 10 iulie, la Arenele Romane din Bucuresti.

LP, vedeta rock arhetipala care s-a facut cunoscuta pretutindeni cu hitul "Lost On You", va reveni in Bucuresti pe 10 iulie, la Arenele Romane, anunta organizatorul concertului, Events.

Fanii se vor bucura sa auda bine-cunoscutele piese "Lost On You", cel mai mare hit al artistei de pana acum, "Muddy Waters" si "When We're High", cantece de pe cel de-al cincilea album al sau, "Heart to Mouth" dar si cateva melodii de pe noul album al artistei, ce va fi lansat in toamna lui 2020.

La 5 ani de la lansarea "Lost On You", piesa a depasit un miliard de ascultari si a fost in fruntea topurilor muzicale in peste 17 tari, parand sa fi capatat o viata a sa proprie si ajungand favorita ascultatorilor oricarui gen muzical iar publicatii renumite ca Billboard, Paper, Out Magazine, V Magazine, Interview, British Vogue si nu numai au plasat-o pe LP pe culmile gloriei. Mai mult, pe langa spectacolele care au oprit inimi pentru o clipa de la The Tonight Show cu Jimmy Fallon si The Late Show Show cu James Corden, la Conan si Jools Holland, LP a bucurat si publicul de la Coachella, SXSW, Bonnaroo, Lollapalooza, Sonic Boom si Hyde Park.

Artista a lucrat la albumul "Heart To Mouth" inca din 2017, alaturi de colaboratorul si producatorul Lost On You, Mike Del Rio [Eminem, X Ambasadori, Skylar Gray] si scriitorul Nathaniel Campany. Numit astfel pentru calea ce se creeaza intre inima si gura, albumul aduna atat piese melancolice si melodii pline de speranta, ce origineaza din acelasi loc.

In deschidere va canta Moonlight Breakfast, una dintre cele mai indragite trupe romanesti care a reusit sa se impuna si pe scena internationala.

Biletele sunt disponibile in presale pana pe 15 martie la preturile de 125 lei pentru Acces General si 200 lei pentru Golden Ring iar de pe 16 martie la preturile de 149 lei pentru Acces General si 239 lei pentru Golden Ring, online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone si reteaua Carrefour, librariile Humanitas, librariile Carturesti si librariile Diverta).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea