Evenimente

#festival urban #gradina de primavara # gradina cu artisti

Invitatie la iarba verde si voie buna in Gradina cu Artisti! Intrarea este libera!

Pentru ca vremea nu a tinut cu noi pana acum, in weekendul 29-30 aprilie ne reintram in ritm, dam jos din straturi si din moleseala si iesim in aer liber sa ne luam doza de verde, soare si aer curat, la cel mai relaxat si relaxant minifestival urban de la firul ierbii, Gradina cu Artisti, din parcul Gradina Icoanei.

Sambata, 29 aprilie, incepe cu un workshop de percutie cu djembe (tobe africane), tamburine, maracas, oceandrum si multe alte minuni de zornait, lovit si zanganit sustinut de Jean-Baptiste Manitou si Ana Maria Arlequin, iar duminica, 30 aprilie, esti incitat/a la un concurs de Cards against Humanity sustinut de Creative Board Gaming.

In cel de-al saptelea de cand la Gradina cu Artisti artizanii ies strada, cei 50 de mesteri priceputi prezenti la targ aduc haine, accesorii felurite, decoratiuni, jucarii, turta dulce delicioasa, inghetata si multe alte lucrusoare de purtat, de gustat, de oferit in dar sau de luat acasa.

Artizanii vor impartasi si din secretele manufacturarii asa ca va asteapta multe ateliere pentru cei mici si mari: de ceramica cu Ch'artist - Paint Your Own Pottery Studio, de desen cu Legendele Dacilor (sustinut de Mihai Grajdeanu) si Asociatia-Editura Istoria Artei, de impaslit lana cu Roxana Stefanescu de la handmade-shic.ro, decoupage si go cu Igloo after-school, sah cu Profu’ de sah si de decoratiuni cu flori din hartie colorata si personaje din linguri cu Asociatia Culturala Sarang Hangug.

In zona de lounge puteti lenevi pe perne unde iarba creste, puteti savura o cafea aromata si va puteti rasfata cu tatuaje temporare cu henna si codite colorate cu ata facute de fetele de la Artizane.

Dog Rescue Romania vin cu catei si pisici de cunoscut, iubit si adoptat, iar Fundaţia Visul Luanei si Wilderness Research and Conservation va va invata ce trebuie sa faceti cand gasiti animale cu care nu sunt obisnuiti.

Se vor mai gasi in Gradina de primavara cei mai faini artisti care canta muzica strazii, cauza de sustinut de la minuni.ro, expozitie de la Andreea Angheluta Atelier si standul comunitatii Work at Home Moms Romania, unde puteti afla cum va gestionati impulsurile creatoare cand familia creste.

Intrarea este libera la toate cele patru editii ale Gradinii cu Artisti: Gradina de Primavara (22 – 23 aprilie), Targul de Mosi (20 – 21 mai), Sanzienele (24 - 25 iunie), Sarbatoarea Recoltei (16 – 17 septembrie).

Programul complet al Gradinii de primavara il gasiti pe pagina de Facebook Gradina cu Artisti (https://www.facebook.com/GradinaCuArtisti/) si pe site-ul //gradinacuartisti.ro/.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din evenimente

Cauta-ti perechea